Το 3o webinar της διαδικτυακής πλατφόρμας womencandidates.gr που υλοποιείται από τη Women Act, με την πολύτιμη στήριξη και χρηματοδότηση της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/7 στις 18.00 με θέμα: Χτίζοντας μια Αποτελεσματική Καμπάνια: Bασικές Αρχές Επικοινωνίας & Διαχείριση των Social Media.

Εισηγητής: Παναγιώτης Κακολύρης, COO & Επικεφαλής Στρατηγικής της εταιρείας SOCIALDOO
Συντονισμός: Αντιγονη Κουβίδη, Συνιδρύτρια, Women Act.

Βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζεται η επικοινωνιακή στρατηγική των υποψηφίων.

Η μετατόπιση του βάρους από τα παραδοσιακά ΜΜΕ (ραδιόφωνο, τηλεόραση) στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα αλλάζει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνιακή στρατηγική των υποψηφίων.

Πώς, λοιπόν, χτίζεται μια στοχευμένη πολιτική καμπάνια σε παραδοσιακά και νέα μέσα;

Πώς δημιουργείται ένας αποτελεσματικός επικοινωνιακός σχεδιασμός που θα ενισχύει και θα προβάλει θετικά την υποψηφιότητα σας;

Και τελικά πόσο μεγάλο ρόλο συνεχίζει να παίζει η διαπροσωπική επικοινωνία με τους ψηφοφόρους και τα τοπικά κοινωνικά δίκτυα;

Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα θα μας απαντήσει ο Παναγιώτης Κακολύρης, COO & Επικεφαλής Στρατηγικής της εταιρείας SOCIALDOO, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εκδώσει το βιβλίο “Reflections and Distortions – The Electoral Impact of Social Media in Europe”, ενώ το 2020 παρουσίασε τη θεωρία για τις «Ευφυείς σχέσεις» στην επικοινωνία η οποία διδάσκεται σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού.