Εποικοδομητικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Καρπάθου κ. Χαλκιάς Ιωάννης στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ρόδο.

Συγκεκριμένα:

Συνάντηση με τη Διευθύντρια Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Αλεξάνδρα Χαρίση όπου κατατέθηκε η δήλωση Γνωστοποίησης Λειτουργίας του Δημοτικού γυμναστηρίου Καρπάθου.

Γιάννης Χαλκιάς με την Διευθύντρια Αθλητισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Αλεξάνδρα Χαρίση

Συνάντηση με τον πρώην Έπαρχο Καρπάθου και Ηρωικής νήσου Κάσου και νυν προσωπικό σύμβουλο του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Ενεργειακής Α. Ε. και συνεργάτης του κ. Περιφεριάρχη κ. Ιωάννη Μηνατσή καθώς και με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Ασπράκη, όπου τέθηκε το θέμα της ανάπτυξης αναρριχητικών πεδίων στην Κάρπαθο επιτρέποντας την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Γιάννης Χαλκιάς με τον Αναπληρωτη Περιφερειάρχη Απόστολο Ασπράκη

Επίσης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρπάθου ο κ. Χαλκιάς πραγματοποίησε συναντήσεις με τη διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ειρήνη Αττιτή καθώς και με την Προϊσταμένη Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής και διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ. Τσέτσερη Κυριακή.

Γιάννης Χαλκιάς με την διευθύντρια Πρόνοιας Ειρήνη Αττιτή

Γιάννης Χαλκιάς με την Προισταμένη Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας Κυριακή Τσέτσερη

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κοινωνική πρόνοια και την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρπάθου, καθώς στόχος της δημοτικής αρχής είναι να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του δημότη και να να παραλαμβάνουν τρόφιμα κάθε μήνα οι δημότες που έχουν ανάγκη .

Να σημειωθεί ότι η δρομολόγηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η εν λόγω συνάντηση έγινε κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νικόλαο Προική.