«Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι.

Τα σπουδαία πράγματα στους συλλόγους, δεν γίνονται ποτέ από ένα άτομο, γίνονται από μια ομάδα ανθρώπων!

Το να μπορεί να εργάζεται κανείς παρέα με κάποιον άλλον ή παρέα με κάποιους άλλους, να συνεργάζεται και να εμπλέκεται σε ένα ομαδικό έργο και στόχο, είναι δύναμη που οδηγεί σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα! Λένε άλλωστε πως όταν όλοι κινούνται προς τα μπρος συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της!

Το να βρεθούμε μαζί ήταν μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλεύουμε παρέα, είναι επιτυχία!

Ο καθένας μας ξεχωριστά είναι μια σταγόνα, αλλά όλοι μαζί, είμαστε ένας ωκεανός!

Σαν πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου νιώθω, αφενός υπερήφανος μα παράλληλα τυχερός και δυνατός που έχω τέτοιους συνεργάτες και ανθρώπους στην ομάδα μας και αφετέρου την ανάγκη να τους ευχαριστήσω δημόσια για ολα αυτά που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, θυσιάζοντας αρκετό από τον πολύτιμο και περιορισμένο προσωπικό τους χρόνο!

Πέτρος Βαρδαούλλης, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΒΩΛΑΔΑΣ

Καθώς πλησιάζουμε την εκατονταετία της ίδρυσης μας, δεν γιορτάζουμε απλώς το παρελθόν, αλλά αγκαλιάζουμε ένα μέλλον γεμάτο υποσχέσεις.

Ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος συνεχίζει να εξελίσσεται, να εμπνέει και να επιδρά θετικά στην κοινωνία μας. Ονειρεύεται να παραμείνει ένας φάρος ελπίδας για όλους τους νέους και να συνεχίσει να αποτελεί ζωντανό κύτταρο για το όμορφο χωριό της Βωλάδας και όχι μόνο.

Στον Α.Σ Απόλλων Βωλάδος, η αποστολή μας είναι να προάγουμε και να καλλιεργούμε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ενότητα μέσω των δράσεών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μέσω της αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και να ενώνουμε την κοινότητά μας, μέσα από την αγάπη για το νησί, τον αθλητισμό και τη συνεργασία.

Οραματιζόμαστε ένα λαμπρό μέλλον τόσο για τον σύλλογο όσο και για το χωριό μας.

Παραμένουμε ακόμα ρομαντικοί αφού για εμάς, ο αθλητισμός είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι. «Η επιτυχία στον αθλητισμό είναι το ταξίδι στο οποίο δεν μετρά μόνο ο προορισμός, αλλά η διαδικασία για να φτάσεις..».

Με έναν αιώνα ιστορίας πίσω μας, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε όλα τα παραπάνω!

Για εμάς Ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Είναι μια κληρονομιά, μια δέσμευση προς την κοινωνία και μια υπόσχεση έμπνευσης για το μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζετε τις προσπάθειες μας!