Πασχαλινά αρώματα σκόρπισε η εφημερίδα το «Βήμα» μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού της «Ελληνική Κουζίνα» την Κυριακή 07/04/2024. Από την πασχαλινή γαστρονομία δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει η Κάρπαθος και το περιοδικό έκανε αναφορά στο παραδοσιακό πασχαλινό της έδεσμα του νησιού μας μας το «Βυζάντι». Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες ανήκουν στη συμπατριώτισσα μας Ειρήνη Εμμ. Βαρδαούλη.

The “Vyzanti” of Karpathos in the “Greek Kitchen” magazine.
The newspaper “Vima” spread Easter aromas through the pages of its insert magazine “Hellenic Kitchen” on Sunday 04/07/2024. It was impossible for Karpathos to be absent from the Easter gastronomy, and the magazine made reference to its traditional Easter dish of our island, “Vyzanti”. It should be noted that the photos belong to our compatriot Irini Emm. Vardaoulis.