Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Καρπάθου η 6η διανομή Βρεφικών ειδών από το πρόγραμμα της Μ.Κ.Ο. της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ Μιχαήλ Φελλουζής, ο Αντιδήμάρχος κ. Νικόλαος Προικής, και η Έπαρχος Καρπάθου και Ηρ. Νήσου Κάσου κ. Νικολαίδου, υποδέχθηκαν τις πέντε οικογένειες που αιτήθηκαν και επιλέγηκαν από την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών -και με την ευγενική χορηγία της Eurobank -στο πλαίσιο του προγράμματος:«Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα – Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικών Πακέτων (Baby Kits)».

Το πρόγραμμα υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας και συνεχίζει να διανέμει στους δικαιούχους πακέτα με απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα των νεογέννητων μελών τους (είδη ρουχισμού, βρεφικής περιποίησης και σίτισης).

Ο Δήμος Καρπάθου και το Κέντρο Κοινότητας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» καθώς επίσης και στην Eurobank για την άψογη συνεργασία και την σταθερή συνέχεια του Προγράμματος.