Στο προεκλογικό ρινγκ των Ευρωεκλογών, όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκο Ανδρουλάκη, εντάσσεται και η Καλύμνια Φαρμακοποιός Κατερίνα Βουρεξάκη – Ταμπουρατζή.

Κατερίνα Βουρεξάκη – Ταμπουρατζή

Πρόκειται για μια δυνατή Πολιτική υποψηφιότητα, αφού η Φαρμακοποιός είναι πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και έχει ανταποκριθεί στις δραστηριότητες της θέσης της με πάθος και αποτελεσματικότητα. Υπήρξε μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΦ και Ιδρυτικό στέλεχος του Ινστιτούτου Ερευνών & Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Η υποψήφια έχει διακριθεί για το σημαντικό διδακτικό έργο της στον πολύπαθο τομέα της Υγείας ενώ στο πλούσιο βιογραφικό της αναφέρονται και προηγούμενες πολιτικές της αποφάσεις και εμπειρίες. Ευαισθητοποιημένη στα θέματα της Ισότητας των Φύλων όσο και στις Πολιτιστικές αναγκαιότητες, αφού επί χρόνια είναι μέλος της UNESCO και μέσα από κάθε δράση της, δηλώνει αποφασισμένη: «να μην αφήσει κανένα όνειρό της για την εξέλιξη του κόσμου στην τύχη του».