Στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας, μαθητές/τριες και από τις τρεις τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό στο κάλεσμα της καθηγήτριας τους, κ. Ειρήνης Χατζηγεωργίου και συμμετείχαν στον 7o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα (7th Creative Writing Competition 2024), του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ με θέμα:‘’ The trip not taken….’’

7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής στην Αγγλική Γλώσσα

 

Οι μαθητές/τριες άδραξαν την ευκαιρία που τους δινόταν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους για τη συγγραφή και κατάφεραν να μας εκπλήξουν ευχάριστα με τις πρωτότυπες δημιουργίες τους και στις δύο κατηγορίες δημιουργικής γραφής του διαγωνισμού:

α) σύντομη ιστορία (short story) και β) ποίημα (Poem).

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές/τριες για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό και ιδιαιτέρως τη μαθήτρια της Α’ τάξης του σχολείου μας, Ευδοξία Γεργατσούλη, που κέρδισε την Τρίτη θέση στην κατηγορία ‘Poem.

Αξιοσημείωτο είναι πως το ποίημά της επιλέχθηκε μεταξύ 227 συμμετοχών από σχολεία της Ελλάδας & ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να μας κάνει όλους περήφανους!

Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες του σχολείου μας θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής ενώ η βραβευμένη μαθήτρια μας θα λάβει ένα αδιάβροχο ηχείο Bluetooth JBL GO 3 και δύο λογοτεχνικά βιβλία του εκδοτικού οίκου BURLINGTON. Επιπροσθέτως, η τελετή απονομής των βραβείων για όλους τους νικητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Αγαπητά μας παιδιά, σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να εμπνέεστε από την αγάπη σας για την Αγγλική γλώσσα, να ακολουθείτε το πάθος σας για τη μάθηση και να πετύχετε όλους τους μελλοντικούς στόχους σας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!