Στο κάλεσμα του Συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν άμεσα η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας-Πολεοδομικής Οργάνωσης κα. Δημάρχου Θεοχαρούλα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Τουρισμού κ. Μηλιός Αναστάσιος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. Αθλητισμού και Νεολαίας και β. Πρόληψης της παραβατικότητας κ. Χαλκιάς Ιωάννης.

Τους παραπάνω εκπροσώπους του Δήμου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε και παράλληλα να τους ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Σχολείο Βωλάδος.

Στην επίσκεψή τους διαπίστωσαν από κοντά αρκετά θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης με κυριότερο και πιο σοβαρό αυτό της συντήρησης των κτηρίων και κυρίως της μόνωσης της ταράτσας του σχολείου!

Όλοι οι εκπρόσωποι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το έργο που έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται από τον σύλλογό μας και συζητήθηκαν τρόποι και ιδέες για μια πιο εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας στο άμεσο μέλλον!

Δεσμεύτηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στα αιτήματά μας και υπογράμμισαν ότι η νέα Δημοτική αρχή έχει σκοπό να στηρίξει ουσιαστικά τους συλλόγους που παράγουν έργο στο νησί!