Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπάθου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπάθου-Κάσου κ.κ Αμβρόσιου, του Γραμματέα της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερου π. Δημήτριου Ζαγόρα, του δημαρχεύοντα αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών Νίκου Πρωτόπαπα, του αντιδήμαρχου παιδείας και τουρισμού Αναστάσιου Μηλιού, του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου “Ιαπετός” Μανόλη Τηλιακού, της διευθύντριας του γυμνασίου Πηγαδιών κας Φωτεινής Βασίλα, των προπονητών ποδοσφαίρου μπάσκετ και τένις καθώς και των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ και και των γονέων τους, ο Πρωτέας έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του!

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του “Πρωτέα”, Νίκος Αλεξιάδης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, απευθύνθηκε στα παιδιά λέγοντας τους ότι είναι απαραίτητο να να είναι καλοί μαθητές και καλά παιδιά, για να γίνουν καλοί αθλητές, και για άλλη μια φορά ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του Πρωτέα για διαχρονική συμβολή τους στο Σύλλογο.

Ο Σεβασμιότατος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία και χαρές για το νέο έτος, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αθλητισμού και τόνισε ότι πρωταρχική σημασία έχει η συμμετοχή και ότι οι νίκες έπονται.

Η ζεστή βασιλόπιτα, της ώρας μάλιστα, ήταν προσφορά του φούρνου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρής ο οποίος κερδίζει εκτός από την αγάπη μας, δυο μήνες δωρεάν στις Ακαδημίες!

Φαίη Χατζηνικήτα