Κλείσαμε έναν χρόνο από τότε που αναλάβαμε τον Σύλλογο μας, και οφείλουμε να κάνουμε τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ μας μετά από αυτη την δύσκολη  και παράλληλα επιτυχημένη 1η χρονιά.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις δράσεις και τα έργα μας.

1. Δημιουργήσαμε τα γραφεία του συλλόγου μας, σε χώρο που μας παραχώρησε δωρεάν ο κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος, τα οποία αποτελούν και μουσείο της αθλητικής ιστορίας του χωριού μας.

2. Κατασκευή δρόμου προς το γήπεδο Μενετων μήκους. Επίστρωση, ανοιγμα, τοποθετηση πλεγματος και κατασκευη απο τον κεντρικό δρομο προς το γηπεδο μας με συνολικό μηκος 170 μετρα, 3 μέτρα πλατος και 25 με 30 ποντους παχος.

3. Διοργανωση του 1ου RUNKARPATHOS. Συνδιοργανωσαμε με τους εθελοντες δρομεις και το Επαρχείο Κάρπαθου- Ι. Ν. Κασσου, τους πρωτους αγώνες δρόμου στο νησι μας και δημιουργησαμε τα θεμελια ωστε αυτη η προσπαθεια να διατηρηθει για πολλα χρόνια ακομα.

4. Ηλεκτροφωτισμος και παροχή ρευματος προς τα αποδυτήρια του γηπέδου μας. Με ενέργειες των μελων του συμβουλίου μας και την βοηθεια του Δημου Καρπαθου, μπηκαν στύλοι με φωτιστικα και νεα παροχη ρεύματος προς το γηπεδο και τα αποδυτηρια μας.

5. Καθαρισμός με βαρέα μηχανηματα περιμετρικα τον χώρο του γηπεδου με σκοπο την διάνοιξη του ηδη υπάρχοντος δρομου

6. Τοποθετηση Ηλιακών προβολεων σε διάφορα σκοτεινα σημεια του χωριου μας

7. Συμμετοχή ολων των ομαδων του χωριου μας σε ολες τις τοπικες διοργανωσεις. Ειχαμε παρουσία της 1η ομαδας στο τοπικο Κάρπαθου, ομαδα μπασκετ ανδρικη και Κ-14 παιδικό τουρνουα.

8. Προσθεσαμε νεα συγχρονα οργανα στο γυμναστηριο του χωριού, και παραλάβαμε μηχανήματα απο το πλαιο γυμναστήριο του Δημου τα οποία ειναι προς αξιολογηση και ανακατασκευή.

9. Δημιουργησαμε Μπουτικ προϊόντων με τα λογότυπα του ΓΑΣ Μενετων, αλλα και του RUNKARPATHOS. Διάφορα προιντα ειναι προς διαθεση στα γραφεια μας.

10. Event συγκέντρωσης στο γηπεδο του χωριου μας. Τον Αύγουστο παραθεσαμε BBQ με σκοπο την ενισχυση των σχεσεων μεταξυ ολων των συγχωριανων μας, φιλικο παιχνιδι μεταξυ παλιαμαχων και νεων, εφηβικου και παιδικού σε μια μερα χαρας.

11. Συνδιοργανωσαμε το πρωτοχρωνιατικο ρεβεγιον με τον Εξωραιστικο συλλογο του χωριου μας.

12. Τραγουδησαμε τα καλαντα σπιτι προς σπιτι σε ολους τους συγχωριανους μας, σε ολες τις περιοχες των Μενετων ( Αφιάρτης, Λακκί, Αμμοπη, Σκοπη, Εξυλες, Λάι, Στροφη, Κριθαρές, και Κουρβουλα) αλλα και σε στα Πηγάδια.

13. Συμμετοχή της ομαδας μας μπάσκετ στο φιλικο τουρνουα στις Πυλες.

Συνοψιζοντας τα παραπανω, οφειλουμε να πουμε ενα τεράστιο ευχαριστώ σε ολους εσας που με τον δικο σας ξεχωριστό τροπο ο καθενας μας βοηθησε σε ολη αυτη την συντομη πορεία μας. Δεν θα σταματησουμε να αγωνιζόμαστε για την εξελιξη και την ζωντάνια του χωριου μας, αλλα και για την βελτίωση των συνθηκών για τις Μενετές αλλα και την Καρπαθο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ