Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου   κ. Ηλία Β. Παπαηλία και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καρπάθου κ. Μιχάλη Κ. Φελλουζή, χθες Τετάρτη 13/12/2023 στις 10:00 π.μ, στο Κοινοτικό Κατάστημα Ολύμπου.

Ο κ. Παπαηλίας ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Φελλουζή για τα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των τεχνικών έργων και των θεματικών προβλημάτων που αφορούν την Κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου.

Ειδικότερα για όλα τα έργα που βρίσκονται προς κατασκευή και προς δημοπράτηση, καθώς και για τις υφιστάμενες μελέτες, δηλώνοντας στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο ότι θα είναι στο πλευρό της επερχόμενης δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των έργων και την επίλυση των θεματικών προβλημάτων προς όφελος της Ολύμπου.

Η σύσκεψη ήταν πολύωρη και διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και κοινής προσήλωσης στους στόχους για την ανάπτυξη της Κοινότητας Ολύμπου Καρπάθου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καρπάθου, κ. Γιάννης Α. Οικονόμος, κ. Νίκος Πρωτόπαπας, κ. Μανώλη Σαϊτης, ο κ. Μηνάς Πρωτόπαπας (διαδικτυακά) όπως επίσης και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Ολύμπου κ. Γιώργος Χατζήπαπας. 

Μετά το πέρας της συσκέψεως πραγματοποιήθηκε αυτοψία στους οικισμούς της Κοινότητας μας.