Λίγους μήνες μετά την επέκταση της συνεργασίας μας με την Expert Web Media (Μάιος 2023), βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο ιστότοπο του συλλόγου μας! Φρεσκαρισμένο, ανανεωμένο, με βελτιωμένη προσαρμογή μεταξύ οθόνης, λαπτοπ, tablet και κινητού τηλεφώνου, το νέο askposeidon.gr είναι εδώ για να πάρει τον ρόλο του ως η κεντρική πύλη και πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ του Ποσειδών Καρπάθου και του κοινού του.

Στον σύνδεσμο θα βρείτε όλα αυτά τα οποία προσέφερε ο ιστότοπός μας στο παρελθόν, καθώς το μόνο που αλλάζει είναι η όψη σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ στηρίζεται στη βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε το 2016 και περιέχει όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, προστέθηκε νέο περιεχόμενο και μια νέα υπηρεσία η οποία κάνει την εύρεση οποιασδήποτε μετάδοσης του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια εύκολη και γρήγορη.

Η μακρόχρονη προσπάθεια συγκέντρωσης, καταγραφής και ψηφιοποίησης υλικού σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου μας στο παρόν και το παρελθόν έχει εξελιχθεί σε έναν πρωτοποριακό ιστότοπο για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο υστερούμε.

Συγκεκριμένα στον νέο aksposeidon.gr θα βρείτε τα παρακάτω:

  • Ευρετήριο νέων και ανακοινώσεων του συλλόγου
  • Ευρετήριο δράσεων του συλλόγου
  • Ευρετήριο λεπτομερειών σχετικών με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου από το 1981 μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από το 2010 και μετά
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο καταγεγραμμένου οπτικοακουστικού υλικού συμπεριλαμβανομένων ολόκληρων των εκτός έδρας αναμετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο τελευταία χρόνια, καθώς και των highlights της εκάστοτε αναμέτρησης (WebTV)
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με την ιστορία του συλλόγου
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με την ακαδημία ποδοσφαίρου
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με την ακαδημία στίβου
  • Αποκλειστική ενότητα και ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με το Poseidonιο Summer Camp
  • Ευρετήριο πληροφοριών σχετικά με το Ποσειδώνιο Κύπελλο
  • Προφίλ για κάθε παίκτη της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής που συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε διοργανώσεις της ΕΠΣΔ τα τελευταία χρόνια, με προσωπικές και στατιστικές πληροφορίες βάσης της συνολικής καταγεγραμμένης τους συμμετοχής
  • Match Report κάθε επίσημης αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής σε διοργανώσεις της ΕΠΣΔ τα τελευταία χρόνια, με περίληψη της αναμέτρησης, οπτικοακουστικού υλικού, και καταγραφή βασικής εντεκάδας, αλλαγών, γκολ, ασσίστ, καρτών και πολυτιμότερου παίχτη
  • Αποκλειστική σελίδα προβολής όλων των ζωντανών μεταδόσεων (livestream) του συλλόγου μας

Περαιτέρω, γίνονται ενέργειες για την επέκταση των λειτουργικοτήτων του ιστότοπου, με τη διαρκή ανανέωση του ιστορικού περιεχομένου του συλλόγου, την ψηφιακή αναβάθμιση συγκεκριμένων διαδικασιών όπως η εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, στίβου και summer camp και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε την EWM Greece και τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου για την εθελοντική του ενασχόληση και διαχρονική γενναιόδωρη προσφορά του στον “Ποσειδώνα” Καρπάθου.

#ΜιαΟμαδαΕναΝησιΟλοιΜΑΖΙ