Νέα συνεργασία με την MTC Group του Νότη Μαρτάκη ξεκινά ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στο άμεσο μέλλον. Περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις εξωστρέφειας, διαδικτυακές συναντήσεις με bloggers και τουριστικούς πράκτορες, ταξίδια δημοσιογράφων κ.α. τα οποία αναμένεται να συμβάλουν στην περαιτέρω οργάνωση του τουριστικού μάρκετινγκ, στην προβολή και διαφήμιση του νησιού.

Η εταιρεία συμβουλευτικής τουρισμού και επικοινωνίας, η οποία ήδη έχει συμπληρώσει 25 χρόνια λειτουργίας αντιπροσωπεύει και συμβουλεύει μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Αιγαίου και της ηπειρωτικής χώρας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στις Κυκλάδες, τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης των Δήμων Πάρου, Μήλου και Τήνου, νησιά τα οποία γνωρίζουν τουριστική «απογείωση».

Πριν από μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει συνεργασία και με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, η οποία ωστόσο τερματίστηκε πρόωρα, όμως επανέρχεται προσεχώς, καθώς κρίθηκε ότι MTC Group μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στην προσπάθεια που κάνει να πορευθεί στο δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης.

Η συνεργασία με την ΜTC Group επιβεβαιώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία έκανε αποδεκτές τις προτάσεις της εταιρείας.

Αναμένεται να εγκριθεί το σχετικό οικονομικό κονδύλι, ώστε να υπάρξει υπογραφή της σύμβασης και οριστικοποίηση της συμφωνίας και συνεργασίας των δύο πλευρών.

Cyclades24.gr