Το τριήμερο 7-9 Μαρτίου 2023 παρευρέθηκα στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της Ευρώπης ITB στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Christos Christou, Evaggelia Fellouzi και Elias Makris στην  ITB Internationale Tourismusmesse Berlin.

Evaggelia Fellouzi με τους Evangelia Bakopoulou και Marios Bakopoulos στην ITB Internationale Tourismusmesse Berlin.

Κατά την διαρκείας της παρουσίας μου εκεί, γνώρισα και συνομίλησα με καταξιωμένους ανθρώπους του τουρισμού όπως τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κέρκυρας κ. Παναγιώτη Βαρούχα, τους κ.κ. Δημήτρη και Ανδρόνικο Μούτσο επιχειρηματίες της Κέρκυρας, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αστυπάλαιας κ. Γιώργο Σάββα καθώς και τον εκπρόσωπο της Αντιπολίτευσης & επιχειρηματία κ. Βλάσση Λαπατά, την κα. Γιοβάνα Αθανασίου μέλος της τουριστικής επιτροπής Άνδρου & επιχειρηματία, την κα. Γιολάντα Κάππα επιχειρηματία της Ρόδου, τον κ. Μάριο και την κα. Ευαγγελία Μπακοπούλου επιχειρηματίες της Σάμου, τους κ.κ Θεόδωρο και Ηλία Μιχαλάκη επιχειρηματίες της Χίου, τον Ηλία Α. Μακρή και τον Παναγιώτη Σταματάκη επιχειρηματίες του νησιού μας, καθώς και άλλα καταξιωμένα στελέχη του ιδιωτικού τομέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Evaggelia Fellouzi στην ITB Internationale Tourismusmesse Berlin.

Μέσα από αυτές τις επαφές, αυτό που κρατάω περισσότερο είναι η συνεργασία όλων για την προώθηση του τόπου τους, καθώς και τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν οι επιχειρηματίες στους επισκέπτες αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του προορισμού τους.

Εύχομαι να ακολουθήσουμε κι εμείς τα παραδείγματα άλλων νησιών, γιατί οι ομορφιές και οι δυνατότητες του τόπου μας είναι μεγάλες!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧ. ΦΕΛΛΟΥΖΗ

“ΚONSTANTINOS PALACE”