Με τίτλο «30 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Πάρο το 2023» ο Cameron Seagle και η  Natasha Alden ένα δημοφιλές ζευγάρι ταξιδιωτικών συγγραφέων περιγράφουν όσα οι ίδιοι έζησαν στην Πάρο με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο.

Ο πρόλογος τους αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το νησί : «Το πρώτο μας ταξίδι στην Πάρο ήταν ένα ταξίδι έκπληξη στην Πάρο για τα 30α γενέθλια μου.

Το ελληνικό νησί της Πάρου βρισκόταν στη λίστα μας με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Ήταν λοιπόν μια υπέροχη εμπειρία να δείτε όλα τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Πάρου, Ελλάδα.

 

Ποιος ήξερε ότι χρόνια μετά, θα παντρευόμασταν στο νησί;

Η Πάρος είναι το κομψό αδερφάκι με τους πιο διάσημους Κυκλαδίτες γείτονες της, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Είναι ένα δελεαστικό μείγμα από γοητευτικές πόλεις, που προσκαλούν ντόπιους, θαλάσσια σπορ, μπουτίκ και αμμώδεις παραλίες.

Οι δύο κόμβοι της Παροικιάς και της Νάουσας είναι ένας μεθυστικός λαβύρινθος από ασβεστωμένους δρόμους».

Το δημοσίευμα αποτελεί ένα μίγμα ταξιδιωτικής εμπειρίας αλλά και διεθνούς προβολής του νησιού και έρχεται να προστεθεί στις συστηματικές προσπάθειες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την ανάδειξή του ως τόπου που προσφέρεται και για γαμήλιο τουρισμό.

Και είναι σημαντικό αν ληφθεί υπόψη ότι η ταξιδιωτική τους σελίδα «theworldpursuit» με 100.000 followers στο Facebook, 125.000 στο instagram, 650.000 στο Tik Tok και 10 εκατομμύρια επικεψιμότητα κάθε μήνα, έχει ως βασικό κοινό 60% από ΗΠΑ, 15% από Καναδά και 12% από Ευρώπη με κυρίαρχες ηλικίες 25-34 (43%) 35-44 ( 17%) αλλά και επιρροή στους 55+ (16%) και με συνεργασίες με διεθνούς ακτινοβολίας Μέσα Ενημέρωσης , όπως το”BBC”,  “Business Insider”, “Brides” , “Travel +Leisure” , “Lonely Planet” κ.α.

Η αγάπη τους για την Πάρο βρίσκεται σε κάθε παράγραφο του δημοσιεύματος .

Οι ίδιοι οι συγγραφείς την εξηγούν : «Αγαπάμε το νησί για την ικανότητά του να αισθάνεται απομακρυσμένο από τις μάζες, αλλά προσφέρει κλασικά τουριστικά στοιχεία, όπως εκλεκτά εστιατόρια και πολυσύχναστα κοκτέιλ μπαρ. Η Πάρος έχει ό,τι μπορείς να θέλεις από ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με το τι να κάνετε στο νησί».

https://theworldpursuit.com/best-things-to-do-in-paros-island/

30 καλύτερα πράγματα να κάνετε στην Πάρο, Ελλάδα (2023)

Το πρώτο μας ταξίδι στην Πάρο ήταν ένα ταξίδι έκπληξη στην Πάρο για τα 30α γενέθλιά μου. Το ελληνικό νησί της Πάρου βρισκόταν στη λίστα μας με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Ήταν λοιπόν μια υπέροχη εμπειρία να δείτε όλα τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Πάρου, Ελλάδα. Ποιος ήξερε ότι χρόνια μετά, θα παντρευόμασταν στο νησί;

Η Πάρος είναι το κομψό αδερφάκι με τους πιο διάσημους Κυκλαδίτες γείτονές της, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Είναι ένα δελεαστικό μείγμα από γοητευτικές πόλεις, που προσκαλούν ντόπιους, θαλάσσια σπορ, μπουτίκ και αμμώδεις παραλίες. Οι δύο κόμβοι της Παροικιάς και της Νάουσας είναι ένας μεθυστικός λαβύρινθος από ασβεστωμένους δρόμους.

βόλτα στους δρόμους των Λεύκων
φωτογραφίες γάμου από valantiswedphotos

Αγαπάμε το νησί για την ικανότητά του να αισθάνεται απομακρυσμένος από τις μάζες, αλλά προσφέρει κλασικά τουριστικά στοιχεία, όπως εκλεκτά εστιατόρια και πολυσύχναστα κοκτέιλ μπαρ. Θα είναι πάντα η επιλογή μας από την πιο διάσημη Σαντορίνη , τη Ρόδο και τη Μύκονο .

Η Πάρος έχει ό,τι μπορείς να θέλεις από ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με το τι να κάνετε στην Πάρο.


Πού Είναι Η Πάρος;

Περπατώντας στους δρόμους των Λεύκων

Η Πάρος είναι ένα νησιωτικό μέρος του συνόλου των ελληνικών νησιών των Κυκλάδων. Είναι πιο ήσυχο από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αν και έχει ακόμα τα ειδυλλιακά πέτρινα δρομάκια και τα ασβεστωμένα κτίρια. Το νησί γειτνιάζει με τη Νάξο και την Αντίπαρο, ενώ η Μύκονος βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το φέρι βόρεια.

Είναι περισσότερο γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες και τα παραδοσιακά χωριά του και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας για επίσκεψη. Η Πάρος είναι εύκολα προσβάσιμη με πλοίο από τη Μύκονο, τη Νάξο, την Ίο, τη Σίφνο, την Αμοργό και πολλούς ακόμη ελληνικούς προορισμούς, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για να κατευθυνθείτε στο ταξίδι σας στα ελληνικά νησιά