Την Κυριακή που μας πέρασε – Κυριακή της Απόκρεω – βρεθήκαμε από νωρίς το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Αδελφότητάς μας στην Καλλίπολη για να φάμε να πιούμε και να γλεντήσουμε.

Η αποκριάτικη ατμόσφαιρα της χαράς και της διασκέδασης αλλά και το Ολυμπίτικο Γλέντι που ακολούθησε θύμισε σε όλους μας, όμορφες παλιές εποχές και μας έφερε στην μνήμη αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια ανάμεσα μας.

Γλεντήσαμε για ώρες, χαρήκαμε και συγκινηθήκαμε όπως αρμόζει στην μεγαλοπρέπεια και στην μυσταγωγία του Ολυμπίτικου Γλεντιού και των ομοτράπεζων που το περιστοιχίζουν. Ο μελωδικός Καμουτζελιάρικος σκοπός καθώς και τα αποκριάτικα παραδοσιακά μας τραγούδια είχαν την τιμητική τους.

Ταυτόχρονα οι γυναίκες και τα παιδιά μας μαζεύτηκαν στον χώρο του πολιτιστικού μας κέντρου και σχεδόν όλοι στα αποκριάτικα ντυμένοι έπαιξαν και χάρηκαν.

Την Τυρινή Κυριακή το βράδυ όπως πάντα σας περιμένουμε όλες και όλους στο Πολιτιστικό μας Κέντρο στην Αμφιάλη για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε τηρώντας την παράδοση και τα έθιμα μας.

Καλές Αποκριές!