Σε προηγούμενη ανακοίνωση για τις προσεχείς εκδηλώσεις της «Ομόνοιας Αττικής», σας ανακοινώσαμε, ότι ο εορτασμός του Πολιούχου του χωριού μας Αγίου Χαραλάμπους θα γίνει στις  12 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή  και θα αρχίσει με αρτοκλασία, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Παναγίας στο Μαρούσι, στην οδό  Αγίου Κωνσταντίνου Νερατζιωτίσσης 1, στο Μαρούσι, κοντά στην αίθουσα του συλλόγου μας.

Ο ‘Αγιος Χαράλαμπος στο Απέρι

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέραμε επίσης, ότι στη συνέχεια, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, με παραδοσιακό καρπάθικο γλέντι, σε ταβέρνα ή εστιατόριο ή αίθουσα, που θα σας ανακοινώσουμε εγκαίρως με νεότερη ανακοίνωση μας, που θα περιέχει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.
Σήμερα σας ανακοινώνουμε, ότι το παραδοσιακό καρπάθικο γλέντι, μετά γεύματος, θα γίνει στο εστιατόριο «ΔΗΜΑΡΧΟΣ», του συμπατριώτη μας Παύλου Δήμαρχου στην οδό Ολύμπου 21 και Χρήστου Λαδά, στην Κηφισιά. Η ώρα προσέλευσης είναι 12.30-13.00 μ.μ. 

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 25 €. 

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας, ώστε να διατηρηθεί το πατροπαράδοτο έθιμο του εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους από τους Απερίτες της Αττικής.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο μας.

Παρακαλούμε επίσης, όπως ζητούσαμε και με την προηγούμενη ανακοίνωση μας, όσα από τα μέλη μας έχουν παιδιά, που αποφοίτησαν ή εισήχθησαν κατά τα έτη 2021 και 2022 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (Ελληνικά ή Εξωτερικού), να μας ενημερώσουν σχετικά, επικοινωνώντας μέχρι τις 31/1/2023 το αργότερο με τα μέλη του ΔΣ.

Από το Δ.Σ. της Ομόνοιας Αττικής