Είχα την τιμή και τη χαρά να υποδεχτώ και να ξεναγήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, στις υπερσύγχρονες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερού.

Μαζί με τον Πρόεδρο του Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, Λευτέρη Ζερβό, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023”, Νίκο Νταμπακάκη και πλήθος μελών της αθλητικής οικογένειας καλωσορίσαμε τον Kyriakos Mitsotakis στο Karteros Beach Sports Center, το «σπίτι» των αθλημάτων της άμμου, εδώ που θα διεξαχθεί η μεγάλη αθλητική γιορτή των χωρών της Μεσογείου τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό για τον αθλητισμό μας που αλλάζει, για το πώς ήταν παραμελημένη και καταπατημένη η περιοχή πριν από τα έργα, πώς την αλλάξαμε και την αποδώσαμε ξανά στην τοπική κοινωνία, αλλά και πώς θα διαμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς οι υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι μόνο η αρχή:

Το Karteros Beach Sports Center θα εμπλουτιστεί με γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας. τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρκούρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στο οποίο θα φιλοξενούνται κατά προτεραιότητα τα σωματεία ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τα λεγόμενα «άστεγα» των ανδρών.

Του προσφέραμε και τρία δώρα: Μπλούζα του Karteros Run, της μεγάλης εκδήλωσης με δρομικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθεί 4-5 Μαρτίου, καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.