Στην 69η Τελετή Απονομής των Βραβείων του ετήσιου θεσμού ανάδειξης των κορυφαίων του αθλητισμού μας, όπως τους ψηφίζουν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι, τα μέλη του ΠΣΑΤ.

“👏” Λαμπερή εκδήλωση, συγκινητική και φόρος τιμής στις αθλήτριες, στους αθλητές και στις ομάδες μας, σε Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Ευρωπαίους Πρωταθλητές μας, αλλά και σε όλες και όλους που μόχθησαν, προσπάθησαν, αγωνίστηκαν κι ας μην πέτυχαν εξαιρετική διάκριση.

Μαζί με την αθλητική οικογένεια της χώρας μας γιορτάσαμε -όπως τους άξιζε- για τα επιτεύγματα τους το 2022 και συνεχίζουμε σταθερά, μπροστά, με πυξίδα την περαιτέρω ανάπτυξη, για ακόμα πιο ψηλά και πιο δυνατά το 2023.

(Προσ)κάλεσα, μάλιστα, τον ΠΣΑΤ και τον πρόεδρο του, Yannis Theodorakopoulos, πάντα με τη στήριξη μας, να εξετάσουν την αποκέντρωση των αθλητικών μας Όσκαρ και των τιμητικών διακρίσεων, να διοργανώσουν αυτή την εξαιρετική εκδήλωση τα επόμενα χρόνια και σε άλλα μέρη της χώρας, πλην της Αθήνας.

Και τους διαβεβαίωσα ό,τι όπως αυτά τα 3,5 χρόνια είμαστε απολύτως συνεπείς και υλοποιήσαμε ακριβώς όσα είχαμε από την πρώτη στιγμή εξαγγείλει, έτσι και θα συνεχίσουμε: Με καθημερινή δουλειά, με προτεραιότητες για τις αθλήτριες και τους αθλητές, για τη νέα γενιά της χώρας.

Για τον αθλητισμό μας που αλλάζει.

Για την Ελλάδα που αλλάζει🇬🇷