Στις αρχές Δεκεμβρίου 2022, ο Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης, με καταγωγή από τη Βωλάδα Καρπάθου, πιστοποιήθηκε και βραβεύθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως ένας εκ των 90 πιστοποιημένων επαγγελματιών Διευθυντών Διαχείρισης Έργων (Practitioner Senior Project Manager) στην Ευρώπη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ

Ο κ. Χριστοδουλάκης ζει τα τελευταία 5 χρόνια με την οικογένεια του στις Βρυξέλλες και εργάζεται στο Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πρόκειται για εμπειρότατο και πιστοποιημένο στέλεχος  με εξαιρετικό ιστορικό πλέον των 20 ετών εμπειρίας, ως Επαγγελματίας στη Διακυβέρνηση Πληροφορικής, Επιχειρηματικής Αρχιτεκτονικής, τη Διαχείριση Προγραμμάτων & Έργων, τη Διαχείριση Υπηρεσιών και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό σε διάφορες διεθνείς αγορές και χώρες.

Aπονομή στον Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη το PM2 Practitioner Certificate από την Veronica Gaffey, Γενική Διευθύντρια Πληροφορικής.

Ο κ. Χριστοδουλάκης έχει διαχειριστεί διυπηρεσιακά και διεταιρικά έργα πληροφορικής, απέκτησε πολύτιμες γνώσεις και τεχνογνωσία για να βοηθήσει εταιρείες να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικά οφέλη μέσω της αποτελεσματικής και καινοτόμου χρήσης της πληροφορικής.

Ο κ. Χριστοδουλάκης δεν λησμονεί το νησί του και επισκέπτεται κάθε χρόνο την αγαπημένη του Βωλάδα, έχοντας εμφυσήσει και στα παιδιά του τις αξίες της απλότητας, της ακεραιότητας και της αγάπης για τη φύση και την παράδοση που έμαθε μεγαλώνοντας στο χωριό του.