Η εταιρεία IDEC S.A (https://idec.gr/) σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει στο πλαίσιο των “Ημερών Θάλασσας”, του Δήμου Πειραιά. Η εκδήλωση έχει τίτλο: “dec” και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 11π.μ.,στην Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143 – 145, Πειραιάς, 18535).
https://www.imeresthalassas.gr/event-details/e-galazia-oikonomia-sten-xylonaupegike-ton-alieutiko-tourismo-kai-ten-paraktia-oikonomia

Στην εν λόγω εκδήλωση θα γίνει η τελική παρουσίαση των αποτελεσμάτων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ “FIT4BLUE – Ο Αλιευτικός Τουρισμός στην Γαλάζια Οικονομία” & “ALL HANDS ON DECK: Ευρωπαϊκή εργασιακή κληρονομιά στη ναυπηγική για το παρόν και το μέλλον”, έργα στα οποία η IDEC Α.Ε συμμετέχει ως εταίρος.

Τα έργα στοχεύουν:

FIT4BLUE – στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στον τομέα της αλιείας καθώς και στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στην Γαλάζια Οικονομία (https://fit4blue.org/ )

ALL HANDS ON DECK – στην καταγραφή και ανάκτηση παραδοσιακών τεχνικών και μεθόδων ξυλοναυπηγικής, με σκοπό να τις προσαρμόσει στο σήμερα ώστε να εκπαιδεύσει κυρίως μακροχρόνια ανέργους άνω των 45 ετών. (https://www.allhandsondeck.eu/ )

Σας αποστέλλουμε την ατζέντα και την πρόσκληση, προκειμένου να την αποστείλετε στα μέλη σας. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε εκ νέου για θέματα που εμπίπτουν της Γαλάζιας Οικονομίας τόσο στον Πειραιά όσο και πανελλαδικά. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι από δημόσιους φορείς και ναυπηγεία, καθώς και ενδιαφερόμενα μέρη από όλη τη χώρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά στην Ημερίδα.

 

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Χατζηαντωνίου & Ειρήνη Γκότση
(εκ μέρους της IDEC S.A)