Συμμετείχαν: Καραϊτιανός Γιάννης, Γιαλλουράκης Ερρίκος (Κάρπαθος), Κορωναίου Άννα (Νίσυρος), Κολεζάκης Μανώλης, Κορδίνα Μαρία (Ρόδος), Λουκάς Κύκκος (Καστελλόριζο), Πετρίδης Φίλιππος (Σύμη), Αντύπα Μαριάννα (Λέρος), Ασπροποταμίτης Γιάννης (Χάλκη), Βασιλάκη Σούλα (Τήλος), Φραγκούλης Γιάννης (Κάσος).

Συνέβησαν από  21/3/22 μέχρι σήμερα:

22/3: Η Ομοσπονδία μας έστειλε  συγχαρητήρια επιστολή στο νέο  Δ.Σ Ομίλου Καρπαθίων Νέων.

23/3: Η Ομοσπονδία μας και ο ΣΑΔΝ εξέδωσαν ψήφισμα για την απώλεια του αγαπητού μας συμπατριώτη, Συμιακής καταγωγής, Γεωργίου Καλαφατά.

24/3: Συναυλία με το μουσικό έργο «η Δωδεκάνησος μας» του αγαπητού μας συμπατριώτη, Συμιακής καταγωγής, Αντώνη Πινότση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

25/3:  Συμμετοχή Ομοσπονδίας μας στην παρέλαση στον Πειραιά.

27/3: Η οικογένεια Πάχου απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία μας, σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης του φωτογραφικού της αρχείου.

31/3: Διαδικτυακή συνδιοργάνωση εκδήλωσης των Ομοσπονδιών των απανταχού Δωδεκανησίων για τις  επετείους της 31/3/1947 και της 7/3/1948.

3/4: Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ Ένωσης Κώων.

3/4: Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ Ένωσης Λερίων.

5/4: Έγινε μια πρώτη επικοινωνία με την  Διεθνή Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ», προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας για κοινούς σκοπούς.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

        Το ερχόμενο Σάββατο 9/4, θα γίνει εθελοντική Πανδωδεκανησιακή αιμοδοσία στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ του Πειραιά, για την επιτυχία της οποίας, καλούνται όλοι οι Δωδεκανησιακοί φορείς να συμβάλλουν, καλώντας άτομα να προσφέρουν λίγο αίμα.  

         Υπενθυμίζεται σε κάθε υποψήφιο αιμοδότη, ο κωδικός της τράπεζας αίματος της Ομοσπονδίας μας 13863 καθώς και ότι μπορούν να δίνουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα.

        Θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια από όλα τα μέλη των Δ.Σ των Δωδεκανησιακών Σωματείων να ενημερώσουν και να προσκαλέσουν τηλεφωνικά υποψήφιους αιμοδότες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

         Οι εκδόσεις «ΤΕΧΝΟΓΡΑΜΜΑmed» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Απόστολου Κ. Αποστολίδη «Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός Ο Δημήτρης …της Ιατρικής …της Κοινωνίας …της Πολιτικής» την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών (παραπλεύρως Γενναδίου Βιβλιοθήκης), Αναπήρων Πολέμου 9, 10676, Αθήνα.

Το βιβλίο θα προλογίσουν: 

Ευάγγελος Βενιζέλος πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Σπυρίδων Μουλόπουλος Καθηγητής Καρδιολογίας, Στέλλα Πριόβολου Πρόεδρος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών ΕΚΠΑ, Παύλος Τσίμας Δημοσιογράφος. 

 Π.Α. μέχρι Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, κ. Δώρα Μάντη,

e-mail: dmanti@free-spirit.gr, τηλ: 210 6048 260, 6982182955

 Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί αντίτυπο του βιβλίο.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ