Η Hatzi Filax Group ανέλαβε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την εκπόνηση του έργου «Executive Mentoring HR Level Up» με το οποίο η εταιρεία MARGETIS MARITIME θα επενδύσει στους ανθρώπους της συνεχίζοντας την δυναμική της ανάπτυξη.  Σκοπός είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος που θα επιτευχθεί μέσω της Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και των διαδικασιών HR. 

Μέσω του έργου «Executive Mentoring HR Level Up», θα καλλιεργηθεί μία ενιαία εταιρική κουλτούρα που θα ενσωματώσει το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας MARGETIS MARITIME και θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, τις ίσες ευκαιρίες και την εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Hatzi Filax Group έχει πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό και εξειδικεύεται στον Σχεδιασμό Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαδικασιών HR που ενισχύουν το Employee Experience και οδηγούν σε Upskilling και Reskilling των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Υπεύθυνη για την εκπόνηση του Προγράμματος είναι η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group.

Η κα Σκευοφύλακα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εταιρείες από τον κλάδο της συμβουλευτικής στον τομέα της Ναυτιλιακής προχωράνε στην Ανάπτυξη Σύγχρονων Συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Ανθρωποκεντρική Κουλτούρα.  Ελπίζουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το εξαιρετικό παράδειγμα του κ. Γεωργίου Μαργέτη που με την σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη που διαθέτει, εστιάζει στην Βελτίωση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού του».