Μετά από μία ακόμα εκλογική νίκη οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία με μεγάλη διαφορά πρώτο κόμμα, δίνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ψήφο εμπιστοσύνης. Τα Δωδεκάνησα για μία ακόμα φορά συγκέντρωσαν από τα  υψηλότερα ποσοστά για την παράταξη μας.

Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς

Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σοβαρότητα, πατριωτισμό και υπευθυνότητα.

Τα μηνύματα όμως είναι ξεκάθαρα και τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας. Το ποσοστό δεν έφτασε τον στόχο που είχαμε θέσει και τα πραγματικά προβλήματα απαιτούν άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις με οδηγό το πρόγραμμα που υπερψηφίστηκε από τους τους πολίτες για τα θέματα της καθημερινότητας με κυρίαρχη την ακρίβεια και την ασφάλεια.

Είναι στιγμή για εγρήγορση, ανασύνταξη δυνάμεων, για μία εκ νέου προτεραιοποίηση των στόχων, για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν καθώς και την υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Το φαινόμενο της αποχής μπορεί να εξελιχθεί σε «νάρκη» για τη Δημοκρατία και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε νέους διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία, με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και πίστη στο πρόγραμμα μας.

Στη μάχη με τα προβλήματα δεν περισσεύει κανείς και δεν πρέπει να υπάρχουν χαμένοι. Μόνο νικητές και πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε.