Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Αναστάσιο Μηλιό και τους συνεργάτες του, Αναστασία Σκούλλου και κατά επέκταση τον νέο δήμο Καρπάθου που στο αίτημα μας για βοήθεια κάποιων καθαρισμών μονοπατιών στη Βόρεια Κάρπαθο και συγκεκριμένα στη διαδρομή Ανακύμα για την παραλία Φοροκλί και την κυκλική διαδρομή του προφήτη Ηλία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας, και έστειλαν την κάθε φορά από τέσσερα άτομα για τον καθαρισμό αυτών των δύο μονοπατιών.

Πιστεύω την επόμενη χρονιά να οργανωθούμε καλύτερα και να γίνουν όλα αυτά πολύ νωρίτερα σε συνεννόηση πάντα με τον δήμο, γιατί πολλές ακόμη διαδρομές χρειάζονται καθαρισμό αλλά είμαστε ευχαριστημένοι στο λίγο αυτό χρόνο της νέας διοίκησης του δήμου που κινήθηκαν άμεσα.

Από ό,τι φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης του δήμου, το νησί πάει να αλλάξει σελίδα και να αφήσει πίσω του τα τραγικά τελευταία χρόνια της αδράνειας και της κακομοιριάς και των μεγάλων λόγων χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που ήρθαν και έκαναν τον καθαρισμό των μονοπατιών πάντα σε συνεννόηση μαζί μας.

ΜΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΦΟΥΝΤΗΣ