ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚO ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Τιμώντας σταθερά τη μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης, συνεχίζω την τακτική σας ενημέρωση για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες & αποφάσεις, καθώς και για την προσωπική μου πολιτική δραστηριότητα σε θέματα που αφορούν στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Δωδεκάνησο.

ΠΡΟΧΩΡAΜΕ ΜΑΖI ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚAΝΗΣΑ
ΠΡΟΧΩΡAΜΕ ΜΑΖI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ // ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ // ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Επίσκεψη στα σκάφη Π.Α.Θ. /Λ.Σ.- ΕΛ.-ΑΚΤ 090 Γαύδος κ ΠΠΛΣ 920 Επικελευστής Ά ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ. ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Λέσβου, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου κ τον βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη. Δίπλα στα άξια στελέχη του Λιμενικού μας, που φυλάσσουν συνεχώς τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου Ο ΜΩΡΙΑΣ, με Πρόεδρο την κ. Μαρία Παπαδοπούλου κ κεντρικό ομιλητή τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Σταύρο Παπαδόπουλο.

Στον χαιρετισμό μου αναφέρθηκα μεταξύ άλλων στη συμβολή της Ρόδου στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821 αλλά και στη 200η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Κάσου τον Ιούνιο του 1824 και στη σημαντική συμβολή της στον αγώνα καθώς η Κάσος, ένα μικρό νησί του Αιγαίου συμμετείχε στην επανάσταση με 100 πλοία.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές κ τις αθλήτριες των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας κ των Στρατιωτικών Σχολών που διακρίθηκαν το 2023. Η προσπάθεια όλων, μας γεμίζει υπερηφάνεια κ αισιοδοξία.

Με ιδιαίτερη χαρά βράβευσα τον Ανθυπασπιστή Δημήτρη Θεοδωρακάκο ΠΝ με το έπαθλο ήθους & αθλητικής προσφοράς.