Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ομάδα Καλαθοσφαίρισης “ΟΛΥΜΠΟΣ” του χωριού μας, σε όλους τους παίκτες, στον Προπονητή Μιχάλη Ν. Βασίλα και στον Χορηγό Γιώργο Β. Πρωτόπαπα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 14ου Καλοκαιρινού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Καρπάθου.

Πρόκειται για μια υπερπροσπάθεια των απανταχού ευρισκόμενων Ολυμπιτών που έχει αποφέρει ήδη 7 (επτά) Πρωταθλήματα Καλαθοσφαίρισης στην Όλυμπο, τα 6 (έξι) τελευταία συνεχόμενα!!! Δημιουργήθηκε έτσι μια θρυλική ομάδα που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της στην αθλητική ιστορία του τόπου μας.

Συγχαίρουμε επίσης ολόψυχα την Ποδοσφαιρική Ομάδα “ΟΛΥΜΠΟΣ” της ιδιαίτερης πατρίδα μας, τον Προπονητή της Γιάννη Β. Χαλκιά και τον Χορηγό Γιώργο Β. Πρωτόπαπα για τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο φετινό Ποσειδώνιο Ποδοσφαιρικό Κύπελλο Καρπάθου – 2023 στο οποίο συμμετείχε με επιτυχία.

Αισοδοξούμε ότι με το πάθος ποδοσφαιριστών και παραγόντων θα δημιουργηθεί σύντομα μια Ολυμπίτικη ποδοσφαιρική ομάδα εφάμιλλη της αξέχαστης ποδοσφαιρικής ομάδας “ΟΛΥΜΠΟΣ”, DREAM TEAM του Καρπαθιακού Ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1980.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Β. Παπαηλίας

Τα Mέλη
Γεώργιος Κ. Χατζηπαπάς
Γιάννης Η Μηνατσής
Αντώνιος Ι. Οικονόμου
Βασίλειος Εμμ. Ορφανός