Προτεραιότητα αυτής της Περιφερειακής Αρχής, του κ. Χατζημάρκου και εμένα προσωπικά, ως Επάρχου Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου, όλο αυτό το διάστημα, είναι η ασφάλεια και η βελτίωση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου (Ε.Ο.Δ.), και όχι στα λόγια, όχι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, προγραμματισμό και συνεργασία.

Έπαρχος Καρπάθου-Η. Ν. Κάσου Καλλιόπη Νικολαΐδου

Ο κ. Παραγυιός Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχος Καρπάθου, σε χθεσινή ανάρτηση Ηλεκτρονικής Εφημερίδας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα, ενημερώνει τον Καρπαθιακό λαό, ότι θα παρακολουθεί προσωπικά και δεσμεύεται ότι προτεραιότητά του θα είναι η ασφάλεια του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Αναρωτιέμαι, ο επί τέσσερα (4) χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, με τις αρμοδιότητες του Προέδρου του Δ.Σ. και Αντιδημάρχου, με ποια ιδιότητα του παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το έργο της εκλεγμένης από τον Καρπαθιακό λαό, Περιφερειακής Συμβούλου – Επάρχου.

Με ποια ιδιότητα ζήτησε την ενεργοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών, σε ένα θέμα που ερευνούν ακόμα οι αρμόδιες αρχές.

Φανταστείτε, αν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΝΑΙ, που έχουν ανακοινωθεί από την παράταξη, να εμπλέκονται στην καθημερινότητα που αφορά την λειτουργία των υπηρεσιών.

Από όλες τις κινήσεις του, φάνηκε ότι προσπαθεί να προωθήσει το γεγονός ότι είναι υποψήφιος Έπαρχος και όχι ότι είναι Αντιδήμαρχος, και βιάστηκε να βαφτίσει το σημείο του δυστυχήματος ως Επαρχιακό Δίκτυο.

Καλό θα ήταν πριν δεσμευτεί ότι θα παρακολουθεί προσωπικά τα ζητήματα ασφάλειας του Επαρχιακού Δικτύου να ενημερωθεί για το ποιο είναι το Επαρχιακό Δίκτυο, πράγμα όμως που θα όφειλε να γνωρίζει με την ιδιότητά του ως Αντιδήμαρχος.

Όπως είναι προφανές ότι υπάρχουν λάθη, παραλείψεις, δυσκολίες σε ένα Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο μήκους  120χλμ, είναι επίσης προφανές ότι και εμείς δεν σταματάμε τις παρεμβάσεις για την βελτίωση του.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – Η.Ν. ΚΑΣΟΥ