Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου “ΠΡΩΤΕΑ” Απερίου, για το νέο γήπεδο τένις, που προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-Η.Ν.ΚΑΣΟΥ

Το επίτευγμα αυτό αποτελεί άλλη μία μεγάλη αθλητική κατάκτηση του “ΠΡΩΤΕΑ” κάνοντας υπερήφανους τον Σύλλογο, τους χορηγούς και όλους τους κατοίκους της Καρπάθου. Αποτελεί την επιβράβευση του οράματος, της υπομονής, της επιμονής και της πραγματοποίησης.

Η απόφαση του Δ.Σ. να δοθεί το όνομα του αείμνηστου «Ζώρζη Θ. Νισύριου – Οδοντίατρου», αποτελεί την αναγνώριση ενός ανθρώπου που ήταν παρών σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας και δίπλα πάντα στον αγαπημένο του “ΠΡΩΤΕΑ”.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου, στηρίζουν τον αθλητικό σύλλογο “ΠΡΩΤΕΑ”, ο οποίος με στοχευμένες παρεμβάσεις καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες των αθλητικών δράσεων στο νησί μας.

Νοιαζόμαστε για τον αθλητισμό και το αποδεικνύουμε εμπράκτως.

Στα χρόνια της θητείας μου ως Έπαρχος, με εξαίρεση την περίοδο Covid-19, ο αθλητικός σύλλογος “ΠΡΩΤΕΑΣ” Απερίου, επιχορηγήθηκε για το τουρνουά μπάσκετ με τα παρακάτω ποσά:

  • Για το έτος 2021: 2.963,60€
  • Για το έτος 2022: 3.447,20€
  • Για το έτος 2023: 6.200,00€

Το φετινό τουρνουά μπάσκετ είναι αφιερωμένο στον Αριστοτέλη Παυλίδη.

Όλοι νοιώθουμε μια παραπάνω συναισθηματική φόρτιση αφού ο αείμνηστος ήταν πάντα κοντά στις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας. Άλλη μία απόφαση του Δ.Σ. του “ΠΡΩΤΕΑ”, μέσω της οποίας θα αποδοθεί τιμή στον αείμνηστο πατριώτη, πολιτικό και φίλο της Επαρχίας μας.