Τετραμελής Διεπιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης του ΚΕ.Δ.Α.ΣΥ (Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής) Ρόδου επισκέφτηκε την Κάρπαθο στο διάστημα 11/5/2023 έως 18/5/2023 και προέβη σε αξιολογήσεις μαθητών Δημοτικών Σχολείων που εκκρεμούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Καρπάθου ευχαριστεί θερμά τους:

  1. Τον κο Μιχαήλ Φελλουζή για την ευγενική του πράξη να φιλοξενήσει αφιλοκερδώς στο ξενοδοχείο Konstantinos Palace το 4/μελές κλιμάκιο του ΚΕΔΑΣΥ Ρόδου στο διάστημα παραμονής τους στην Κάρπαθο.
  1. Τον κο  Μιχαήλ Χιώτη και το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Νέοι Ορίζοντες»  για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Σχολικής Επιτροπής και την αφιλοκερδώς παραχώρηση των χώρων του Φροντιστηρίου και της Τεχνικής Υποδομής που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου του ΚΕΔΑΣΥ .

Έτσι κατέστη δυνατή:

  1. Η πραγματοποίηση των πράξεων που απαιτούνται για την υποστήριξη 12 μαθητών με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό στη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο το επόμενο σχολικό έτος.
  1. Να μην επιβαρυνθούν με έξοδα μετακίνησης και διαμονής στη Ρόδο ισάριθμες οικογένειες με μεγάλο οικονομικό κόστος.

Επίσης ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους Εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Π.Ε., τους γονείς των μαθητών και όλους όσους μας βοήθησαν διακριτικά σε όλα τα παραπάνω. 

Για τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε. 

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ανδρέου