Αγαπητοί συμπατριώτες!

Όσο πλησιάζουμε προς τις  Αυτοδιοικητικές – Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, το άγχος και η ευθύνη για την προσφορά στα κοινά, στους ανθρώπους και στην κοινωνία, μετατρέπονται σε πείσμα και απόλυτη θέληση για επιτυχία!

Γιώργος Αναστασιάδης

Αυτό που με εμπνέει και μας εμπνέει ως Δημοτική παράταξη, για την ώθηση της Καρπάθου μπροστά, είναι η σταθερή θέληση και στήριξη στον άνθρωπο του νησιού μας, που ως μοναδικό στόχο και ελπίδα έχει την βελτίωση των κακώς κειμένων αλλά και γιατί όχι και την ανατροπή θέσεων και καταστάσεων που δεν επιδέχονται βελτίωσης.

Ο κόσμος δίνει την στήριξη του στην προσπάθεια μας, γιατί ο σκοπός είναι ηθικός και ο Αγώνας Καλός!

Πλησιάζουμε τους πολίτες για να τους οδηγήσουμε στη συνέχεια στις λύσεις που αυτοί προτείνουν για τους ίδιους προσωπικά αλλά και για την κοινωνία γενικότερα!

Για προσωπικούς λόγους απουσιάζω για λίγες μέρες, προκειμένου να απολαύσω όλους τους χυμούς της ευτυχίας που μου προσέφερε η γέννηση του εγγονού μου!

Δεν φυγοδικώ και δεν παραιτούμαι από την προσπάθεια που όλοι μαζί αρχίσαμε και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε, να είστε σίγουροι, με απόλυτη επιτυχία! Ας σταματήσουν οι αντίπαλοι μας και όχι εχθροί μας, να φαντασιώνονται σενάρια περί δήθεν παραίτησης και απόσυρσης!

Το αμέσως επόμενο και σύντομο διάστημα θα ενημερωθείτε δια ζώσης για τις προθέσεις, τους στόχους και τα προγράμματα που θα αποτελέσουν τα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων μας!

Θα κληθείτε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας, ενεργά, με πάθος και με κοινωνικό σθένος!

Σας θέλω, σας θέλουμε όλους ενεργούς και συμμετοχικούς.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η επιτυχία για το καλό όλων!

Οι πολίτες αγωνίζονται και αγωνιούν προτείνοντας λύσεις και εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε για μια ουσιαστική, ισόρροπη και οριζόντια ανάπτυξη, σε όλους τους τομείς, του νησιού μας!

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστούμε όλους για την συγκινητική ανταπόκριση στην προσπάθεια μας.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

“Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ