Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου ανέδειξαν με το συντριπτικό ποσοστό του 40,79% ,την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη πρώτο κόμμα  με μεγάλη διάφορα σε όλη την  επικράτεια, εκλέγοντας τρεις βουλευτές  (και προσδοκώντας και 4ο στις επαναληπτικές)  στον νομό Δωδεκανήσου και   βάζοντας  έτσι τις  γερές  βάσεις στις επαναληπτικές εκλογές   να έχουμε  μια σταθερή, δυνατή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Στην εκλογική περιφέρεια της Καρπάθου, στο νησί μας, καταγράψαμε  ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της Δωδεκανήσου με ποσοστό 54,04%  και συγκριτικά  με τις βουλευτικές εκλογές του 2019 είχαμε μια αύξηση  πάνω των 4 ποσοστιαίων μονάδων.

Όλα τα μελή  της ΔΗΜ.Τ.Ο Καρπάθου , οι φίλες και φίλοι που διορίστηκαν και παραυρέθηκαν  στα εκλογικά τμήματα ως αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών , αισθανόμαστε υπερήφανοι  και δικαιωμένοι που όλες αυτές τις μέρες συνεισφέραμε αμερόληπτα για την μεγάλη νίκη της φιλελεύθερης  παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας  τους  ψηφοφόρους μας στην Κάρπαθο που  τίμησαν και εμπιστεύτηκαν  με την ψήφο τους  να συνεχίσει  την διακυβέρνηση της χώρας ο  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλοι μαζί στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, ενωμένοι για μια ισχυρή κι αυτοδύναμη  κυβέρνηση .

ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ!