Ο “Ποσειδών” Καρπάθου με ανακοίνωση του κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα για την ενημέρωση των φίλων του από το διαδίκτυο!

 Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Ο ιστότοπος του “Ποσειδώνα” Καρπάθου που όλοι αγαπήσαμε, κρατώντας μας παρέα από το 2016 και εξελισσόμενος σε έναν ιστότοπο αθλητικού συλλόγου του υψηλότερου επιπέδου, με την αναβάθμιση του 2019, πλησιάζει στο τέλος του κύκλου του.

Όμως, όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος πάντα ανοίγει, και η νέα σελίδα που ξεκινάει για τον ιστότοπο του “Ποσειδώνα”, θα διατηρήσει την παρακαταθήκη αυτών που το δημιούργησαν και το επίπεδο στο οποίο η επικοινωνία της ομάδας έφθασε και πρωτοπόρησε σε επίπεδο ερασιτεχνικών σωματείων!

Προσφέρθηκαν σύγχρονες και πρωτότυπες υπηρεσίες!

Όπως η δυνατότητα στους φιλάθλους να παραγγείλουν προϊόντα του συλλόγου απ’ όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο. Την επιλογή να παρακολουθούν ζωντανά τις αναμετρήσεις της ομάδας μας, τη στατιστική ανάλυση του κάθε αγώνα, την διατήρηση της στατιστικής εικόνας και εξέλιξης τόσο του συλλόγου όσο και των παικτών του, και άλλες λεπτομέρειες, τις οποίες ακόμα και σήμερα μπορούμε να βρούμε μόνο σε ιστότοπους ομάδων που κάθε χρόνο διεκδικούν το Champions League!

Ο Α.Σ. Καρπάθου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» γιγαντώθηκε και πρωτοτύπησε τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επικοινωνιακό κομμάτι σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο άνθρωπος πίσω από το έργο αυτό δεν ήταν άλλος, από τον Γιώργο Η. Χατζηγεωργίου, φανατικό υποστηρικτή του Ποσειδώνα, που τα τελευταία χρόνια εκτελεί καθήκοντα Υπευθύνου Επικοινωνίας του συλλόγου, συντηρώντας όλο το έργο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου και εδρεύει.

Εμπνευσμένους από τον τρόπο λειτουργίας και επικοινωνίας του “Ποσειδώνα”, είδαμε επίσης και άλλα σωματεία του νομού μας και μη, να προσπαθούν να μεταφέρουν αυτόν τον τρόπο και στους δικούς τους συλλόγους, δημιουργώντας παρόμοιους ιστότοπους, προσφέροντας ζωντανές διαδικτυακές καλύψεις των αναμετρήσεών τους, εξελίσσοντας την εταιρική τους ταυτότητα (brand) και μιμούμενοι τον τρόπο επικοινωνίας του “Ποσειδώνα” μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων του Facebook, του Instagram και του YouTube.

Αυτό ήταν κάτι μου μας έκανε ιδιαίτερα υπερήφανους, ήταν η πληρωμή για όλη αυτό το σπουδαίο εργαλείο που είχαμε αποκτήσει.

Παράλληλα, η συνεργασία μας με εταιρίες όπως, η V-teamwear, η Play Sports, και η XX Sports, μας έδωσαν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στον στόχο που θέσαμε ως σωματείο και προωθήσαμε μέσω του ιστότοπου μας και από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούμε.

Ο θαυμασμός και η έμπνευση δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Μέσα από τη συνεργασία με την V-teamwear, εμπνεύστηκαν από την εφαρμογή των πρωτοτυπιών του “Ποσειδώνα” να αναδείξει την δυνατότητα του διαδικτύου να βοηθήσει ερασιτέχνες αθλητές και συλλόγους οικονομικά με την εφαρμογή διαδικτυακών πωλήσεων των προϊόντων του συλλόγου και συνάμα τη μεγιστοποίηση της αξίας των χορηγήσεων σε ένα ερασιτεχνικό σύλλογο.

Τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε σκληρά να παρουσιάσει ένα νέο ψηφιακό προϊόν, που δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όλα τα αθλητικά σωματεία, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, να διατηρούν έναν ιστότοπο υψηλών προδιαγραφών, εμπεδωμένο με σύστημα e-shop, το οποίο θα επιτρέπει την αγορά, αλλά και το personalization οποιουδήποτε προϊόντος προσφέρει τη δυνατότητα αυτή, όπως για παράδειγμα οι εμφανίσεις. Το προϊόν αυτό, το έχουν ήδη υιοθετήσει σύλλογοι του υψηλότερου επιπέδου στην Ελλάδα, όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Παναχαϊκή.

Όπως μας αρμόζει, ο “Ποσειδώνας” Καρπάθου θα γίνει σύντομα η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που θα εφαρμόσει εξολοκλήρου το νέο αυτό προϊόν.

Επίσης, τα προϊόντα και ο νέος ιστότοπος της ομάδας μας, θα φιγουράρουν σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρίας. Οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για το μεγαλύτερο πακέτο της υπηρεσίας αυτής, θα έχουν ως παράδειγμα τον “Ποσειδώνα” Καρπάθου!
Ο “Ποσειδώνας”, ανοίγει μια νέα σελίδα σε συνεργασία με την νεοσύστατη εταιρία Sports E-shops, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη του νέου ιστότοπού μας και του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο επικοινωνίας μας, Γεώργιο Η. Χατζηγεωργίου και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η δημοσίευση αυτή θα είναι και η τελευταία από τον υπάρχον ιστότοπο, ο οποίος θα διατηρηθεί από τον χορηγό επικοινωνίας μας, Expert Web Media, όπως και όλο το ψηφιακό υλικό, με σκοπό να εμπεδωθεί σιγά σιγά στον νέο μας ιστότοπο.

Σε λίγες ημέρες ο “Ποσειδώνας¨ μας θα μετακομίσει στο νέο του διαδικτυακό σπίτι και θα γίνει η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που θα εφαρμόσει εξολοκλήρου το νέο πρωτοποριακό προϊόν της Sports E-shops που θα περιλαμβάνει και εντελώς αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περισσότερα με την πρώτη δημοσίευση από το νέο ιστότοπο του “Ποσειδώνα” Καρπάθου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα παραμείνει η ίδια, το ένα και μοναδικό www.askposeidon.gr!

www.12sports.gr