Τεράστια είναι η αναγνώριση στη γενικότερη παρουσία και τις δυνατότητες του Μανώλη Βασιλειάδη, αφού αποτελεί τον νέο προπονητή φυσικής κατάστασης της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών, «ασημένιας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και «χάλκινης» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Ο Μανώλης Βασιλειάδης ως μέλος της αποστολής στην Ποντγκόριτσα

Μάλιστα, ήταν μέλος της ελληνικής αποστολής για την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, όπου διεξήχθησαν πριν μερικές μέρες τα προκριματικά του World Cup, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για την τελική φάση στο Λος Άντζελες.

Για την αποστολή της Εθνικής μας ο προπονητής ο Θόδωρος Βλάχος επέλεξε δεκαπέντε πολίστες κι αυτοί ήταν οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης (αρχηγός), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γκίλλας.

Ο Μανώλης Βασιλειάδης (αριστερά) με τον προπονητή της Εθνικής Θοδωρή Βλάχο (στο μέσο) και τον αναλυτή Χρήστο Κοδέλα

Μαζί τους ταξίδεψαν ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τάσος Σχίζας, ο μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Μαργιούκλας, ο αναλυτής, Χρήστος Κοδέλας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζάνης, ο γιατρός Σπύρος Μπάλλας και φυσικά ο Μανώλης Βασιλειάδης.

Ν’ αναφερθεί ότι ο Μανώλης Βασιλειάδης έχει τον ίδιο ρόλο και στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες σ’ ευρωπαϊκό επίπεδο με απίστευτες επιτυχίες.

Κατά το παρελθόν, μάλιστα, τον γνωρίσαμε ως προπονητή ποδοσφαίρου στα Δωδεκανησιακά γήπεδα, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις γνώσεις και το ήθος του.

“ΡΟΔΙΑΚΗ”