Tην Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων της θητείας 2023-2024. Σύμφωνα με το καταστατικό, εν δυνάμει υποψήφιοι και ψηφοφόροι μπορεί να είναι άτομα από την Κάρπαθο ηλικίας από 18-35 ετών.

Την ημέρα των εκλογών πρέπει να προσκομίσουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης καθώς και 5 ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή των μελών (διευκρινίζεται πως και εκείνη την ημέρα θα γίνονται δεχτές νέες εγγραφές μελών με ετήσια συνδρομή 5€ προκειμένου να έχουν το δικαίωμα ψήφου).

Όποιοι ενδιαφέρονται να θέσουν την υποψηφιότητα τους, παρακαλούνται να στείλουν γραπτώς αίτημα σε προσωπικό μήνυμα στις σελίδες του Ομίλου μας (Facebook και Instagram) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση omilos.karpathion.neon22@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 12 το βράδυ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, κανένα αίτημα υποψηφιότητας δεν θα γίνει δεκτό.

Παράλληλα με την υποψηφιότητα τους θα πρέπει να καταβάλουν και το ποσό των 5 ευρώ προκειμένου να είναι ταμειακώς εντάξει μέλη όπως ορίζει το καταστατικό του Ο.Κ.Ν. Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν το αίτημά τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Ομίλου. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Δ.Σ.

Καλούμε τα παιδιά του Ομίλου μας που έχουν την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του συλλόγου, να θέσουν την υποψηφιότητα τους και να ανταποκριθούν στην όμορφη αυτή εμπειρία. Αναζητούμε επίσης τρία άτομα για την εφορευτική επιτροπή της Κυριακής.