Την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή των Νοσοκομείων Ρόδου – Καρπάθου υπέβαλε,1 Απρίλη 2022, ο Γρηγόρης Ρουμάνης, μετά από σειρά έντονων παρασκηνιακών συγκρούσεων που προηγήθηκαν, με αφορμή τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΥΜΑΝΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ρουμάνης υπέβαλε γραπτή παραίτηση απευθείας στον Υπουργό υγείας κ. Πλεύρη, εκφράζοντας έτσι ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του για μια σειρά σοβαρών ελλείψεων και παραλείψεων σε βάρος του νοσοκομείου της Ρόδου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση του με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Χρήστο Ροϊλο ο οποίος παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου του διοικητή, της επιστημονικής επιτροπής του Νοσοκομείου και των Νοσοκομειακών γιατρών, μετακίνησε από τη θέση της συγκεκριμένη γιατρό από τα επείγοντα μεταθέτοντας την σε άλλο νησί του νομού μας.

Η παραίτηση του κ. Ρουμάνη, θα εξεταστεί προσωπικά από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθειες να ανακαλέσει ο κ. Ρουμάνης την παραίτηση.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή, πυροδοτεί εκ των πραγμάτων ανακατατάξεις σε ότι αφορά τις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων στα Δωδεκάνησα, δεδομένου ότι παραμένει κενή και η θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο της Καλύμνου.

Eφ. “ΡΟΔΙΑΚΗ”