Ένα όμορφο ταξίδι στα κοινά του ΟΚΝ έφτασε πλέον στο τέλος του.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΛ. ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ

Μια πορεία που ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2016, οπότε και συμμετείχα για πρώτη φορά ως ταμίας του Δ.Σ. με πρόεδρο τη Σεβαστή Λυριστή, συνέχισα στη θητεία 2017-2018 ως αντιπρόεδρος με πρόεδρο το φίλο και συγχωριανό Γρηγόρη Χατζηαντωνίου και από το Νοέμβρη του 2018 μέχρι και χτες στο τιμόνι του Ομίλου.

Μια πολύ ωραία εμπειρία με καλές αλλά και κακές στιγμές και από την οποία πραγματικά έχω αποκομίσει πολλά.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να γίνουν πολλά στον Όμιλο.

Από τις ωραίες εκδηλώσεις και τα χορευτικά, τις αιμοδοσίες, τις προσθήκες στην αίθουσα του ΣΑΚ (με κυριότερη το βάψιμο-καλλωπισμό και την προσθήκη εξωτερικής βρύσης), την αναπαράσταση του Καρπάθικου πανηγυριού (Οκτωβριος 2018), τα ημερολόγια, τις μπλούζες,την επίσκεψη μας στην Κιβωτό του Κόσμου,τον διαγωνισμό μαντινάδας, την αγορά νέου λαούτου, την παρουσίαση των σαρακοστιανών παιχνιδιών από το φίλο και συμπατριώτη Βασίλη Μικροπαντρεμένο, μέχρι και την έλευση κλιμακίου για τον καρκίνο του μαστού τον Ιούλιο του 2019 στην Κάρπαθο (διενέργεια περίπου 100 μαστογραφικών ελέγχων σε όλο το νησί) και την παρουσία του Ομίλου μας στον Αδύναμο Κρίκο τον Οκτώβριο του 2020, παρά την πανδημία.

Παραδίδουμε έναν Όμιλο ακμαίο και γνωστό σε όλη την Καρπαθιακή και Δωδεκανησιακή παροικία για τη δράση του. Όμως, όπως πίστευα και πιστεύω, δεν υπάρχει «ταβάνι» όσον αφορά την προσφορά μας για την Κάρπαθο.

Με τις εκλογές που έγιναν εξελέγη ένα νέο συμβούλιο με νέα και πολλά υποσχόμενα παιδιά.

Εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. και είμαι διατεθειμένος να συμβάλω σε ό,τι μου ζητηθεί ως απλό πλέον μέλος.

Καλή συνέχεια στον Όμιλο μας.

Ο ΟΚΝ μας ενώνει!

ΕΡΡΙΚΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ

π. Πρόεδρος του ΟΚΝ