Το τριήμερο που μας πέρασε 18-20/03 η κ. Νταργάκη Δέσποινα, ο κ. Γεώργιος Σπανός και εγώ προσωπικά, βρεθήκαμε στην έκθεση BMT στην Νάπολη της Ιταλίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΛΛΟΥΖΗ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΤΑΡΓΑΚΗ

 

 

Ο σκοπός της συμμετοχής μας, ήταν η προβολή και η διαφήμιση της Καρπάθου, καθώς και η προώθηση της στην αγορά της Νότιας Ιταλίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΛΛΟΥΖΗ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΤΑΡΓΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑΣΙΔΟΥ

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, ήρθαμε σε επαφή με πολλούς tour operators, travel agencies , bloggers αλλά και απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το νησί μας καθώς και με μια αεροπορική εταιρεία.

 

Υπάρχει ενδιαφέρον για την Κάρπαθο και θα πρέπει συντονισμένα να γίνει προσπάθεια να προστεθούν στο άμεσο μέλλον, πτήσεις προς το νησί μας από πόλεις της Νότιας Ιταλίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΛΛΟΥΖΗ

Η συμμετοχή μας στην έκθεση BMT, ήταν καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία και σημειώστε ότι στο περίπτερο της Ελλάδας, ήμασταν μόνο εμείς ως Κάρπαθος και η Μακεδονία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες Κυριακή Μπουλασίδου και Αντονέλλα Παπανικόλα για την παραχώρηση του χώρου στο περίπτερο του ΕΟΤ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Νταργάκη και τον κ. Σπανό, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην προβολή του νησιού μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δαουράκη Γιάννη ο οποίος κατοικεί μόνιμα στην Νάπολη και βοηθάει εθελοντικά την Ελλάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

EYAΓΓΕΛΙΑ ΦΕΛΛΟΥΖΗ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά και να καταφέρουμε όλα όσα οραματιζόμαστε και αξίζει Η Κάρπαθος!

 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΛΛΟΥΖΗ