Συμπολίτες μου,
μαθήματα δημοκρατίας δεν δεχόμαστε από κανέναν.

ΜΑΝΩΛΗΣ Ν. ΤΣΕΡΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Ο κ. Βασιλαράκης θα πρέπει να μάθει ότι, στις δημοκρατίες οι ενημερώσεις γίνονται στα θεσμοθετημένα όργανα και όχι στον τύπο.
Αυτά ακριβώς γινόντουσαν σε άλλες εποχές όπως αναφέρει ο ίδιος (1967), όπου ο ένας δήλωνε και οι άλλοι το «έχαφταν», χωρίς αντίλογο, χωρίς κριτική και όποιος αντίθετο σε αυτά που δήλωνε ο ένας ήταν αντιφρονούντας, με ό,τι αυτό συνεπαγόταν.

Η έπαρση και η αλαζονεία του κ. Βασιλαράκη, τον οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές με ακραίες εκφράσεις, που καλό θα ήταν πριν τις δημοσιοποιεί να λαμβάνει νομικές συμβουλές, ώστε να αποφεύγει τυχόν ποινικές και αστικές ευθύνες.

Ας πάμε όμως στην ουσία και σε όσα ενδιαφέρουν πράγματι τον Καρπαθιακό λαό.

Ως δημοκράτης, πιστεύοντας στους θεσμούς που υπηρέτησα ως αντιδήμαρχος επί 6 ολόκληρα χρόνια από θέση ευθύνης, αλλά και στο διάλογο, Προ-Καλώ τον κ. Βασιλαράκη, να φέρει «τα κατορθώματά του» προς συζήτηση, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να πάρει και τις κατάλληλες απαντήσεις, άλλως θα είναι ένας κοινός συκοφάντης, οπότε και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου αστικού και ποινικού δικαιώματος μου.

Έτσι, οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος, από επικριτής και υβριστής του Δημάρχου στο παρελθόν, έγινε υπερασπιστής και πιστός ακόλουθος του, χωρίς καν να κάνει τον κόπο να ερευνήσει το ιστορικό των λεγόμενων του, τα οποία εξαπολύει σε βάρος μου με επικριτικό και καταγγελτικό χαρακτήρα, στις από 25/12/2021 και 26/12/2021 «ενημερώσεις του», δημοσιευμένες στην «Καρπαθιακή» και στα “Καρπαθιακά Νέα”.

Με εκτίμηση,
Εμμανουήλ Ν. Τσέρκης
Δημοτικός Σύμβουλος