Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Πρόεδρος ΔΣ γίνεται από την πλευρά της τωρινής διοίκησης του δήμου περίεργα γεγονότα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Δεν μας δίνουν κλειδιά της Αίθουσας Συνεδριάσεων.

Κατέβασαν με εντολή δημάρχου από την ιστοσελίδα του δήμου τις προσκλήσεις των συνεδριάσεων της 12/12/2021 πράξη αυθαίρετη   και  παράνομη, τις οποίες ανέβασαν ξανά σε χρόνο DT μετά από παρέμβαση μου.

Αποφάσισαν, (ο κ. Παραγυιός) για κάποιο λόγο που μόνο αυτός  ξέρει, να μην αναρτώνται πλέον οι προσκλήσεις συνεδρίασεων Δ.Σ στην διαύγεια που έως τώρα εδημοσιεύονταν και ενημερώνονταν οι πολίτες επί προεδρίας του..

Μετακίνησαν  από την θέση της, την κ. Πολυχρονίου Προισταμένη διεύθυνσης αιρετών  οργάνων μόνο και μόνο για να αποδυναμώσουν το Προεδρείο, εξαίρετη υπάλληλο και με πείρα δεκαετιών.

Έστειλαν έγγραφο στο γραφείο μας και υποχρεώνουν το προσωπικό να στέλνει τις προσκλήσεις του  Δ.Σ στο email του Γ.Γ και του Δημάρχου και αυτοί θα αποφασίζουν αν θα ανέβουν στην ιστοσελίδα του δήμου για δημοσίευση.

Λογοκρισία;

Αλήθεια κε Παραγυιέ όταν ήσασταν εσείς Πρόεδρος Δ.Σ πριν λίγες εβδομάδες και για 2χρόνια  συνέβαιναν αυτά;

Η ήταν άλλοι νόμοι τότε και άλλοι τώρα;

Ο νοών νοείτο!

Και ερχόμαστε στις 12/12/2021 όπου ο Δήμαρχος καλεί τον Πρόεδρο του Δ Σ να συνεργαστεί με την σημερινή διοίκηση , μέσω ανάρτησης  στα «καρπαθιακα ΝΕΑ» πίνοντας τον καφέ του σε καφετέρια την ώρα που συνεδρίαζε το Δ.Σ 100 μέτρα μακριά.

Χθες το πρωί 14/12/2021 με πρωτοβουλία μου σαν Πρόεδρος του Δ.Σ στις 09:50 πμ ήλθα σε τηλεφωνική συνομιλία με τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Νισυριο, αφήνοντας στην άκρη οποιαδήποτε διαφορά έχω μαζί του, όπως έχω υποχρέωση σαν πρόεδρος Δ.Σ να κάνω , ζητώντας του μια συνάντηση για την συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και του προέδρου Δ.Σ.

Μου είπε εντάξει και ότι θα με καλέσει μέσα στη μέρα να τα πούμε.

Ακόμα περιμένω…..

Αναξιοπιστία στο έπακρο!

Αναρτούν Δελτία τύπου με «μαϊμού» προθέσεις.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ