Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εκτροπή αυτοκινήτου και πτώση σε χαράδρα, σημειώθηκε την Πέμπτη (15/7/2021), στο Γεφύρι της Άδειας Πυλών Καρπάθου.

ΑΔΕΙΑ ΠΥΛΕΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Ζευγάρι Oλλανδών κάνοντας τις διακοπές του στην Κάρπαθο και διαμένοντας σε ξενοδοχείο των Πηγαδίων, απεφάσισαν χθες το πρωι να κάνουν τον γύρο της Καρπάθου.

Φθάνοντας στο πολύ επικίνδυνο σημείο του δρόμου στο Γεφύρι της Άδειας, ο σύζυγος, 55 χρονών, ο οποίος οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσαν από μεγάλο ύψος στη χαράρδα του Γεφυριού, η οποία παραμένει απροστάτευτη από κιγλκιδώματα ασφαλείας.

Αφού ειδοποιήθηκε το 112 και το Νοσομείο Καρπάθου στις 3 μ.μ., έσπευσαν το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής,το ΕΚΑΒ, η ΕΛΛΑΣ όπου διεπίστωσαν νεκρή την 50χρονη γυναίκα και το άνδρα σε κατάσταση σοκ, με κακώσεις σε όλο το σώμα του. Και οι δύο φορούσαν ζώνες.

Μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρπάθου όπου διεπιστώθηκε ο ακαριαίος θάνατος της άτυχης Oλλανδής (κάταγμα βάσης κρανίου), ο άνδρας με πολλές κακώσεις σε όλο το σώμα και ο οποίος στην συνέχεια, χθες το βράδυ αργά, διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρόδου για αξονική και άλλες εξετάσεις.Είναι εκτός κινδύνου.

Η σορός της άτυχης Ολλανδής παραμένει στο ψυγείο του νεκροτομείου Νοσοκομείου Καρπάθου για νεκροψία από Ιατροδικαστή της Ρόδου ή για μεταφορά της με το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” στo Nοσοκομείο Ρόδου.

Το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου διενεργεί προανάκριση.