Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο του ΕΟΤ στο Ισραήλ και δεδομένης της απευθείας σύνδεσης του Τελ Αβίβ με την Κάρπαθο με πακέτο διακοπών, καταφέραμε την ενεργή προβολή του υπέροχου νησιού μας στην ισραηλινή αγορά, με άρθρα στα ηλεκτρονικά μίντια (desktop και mobile) δύο πολύ μεγάλων μέσων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Walla και Haaretz. Walla: πρόκειται για κορυφαίο ηλεκτρονικό μέσο, το δεύτερο στην κατηγορία news and media, το οποίο, σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 32,52 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.

Το link για το άρθρο είναι αυτό εδώ: https://travel.walla.co.il/item/3440715

Haaretz: πρόκειται για αμιγώς συνδρομητική πλατφόρμα, τη μεγαλύτερη στο Ισραήλ, που ανήκει στον όμιλο των ομώνυμης ιστορικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 13,58 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.

Ο αριθμός φαίνεται μικρός, είναι όμως πολύ σημαντικός γιατί ακριβώς πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα, δηλαδή με περιεχόμενο που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο (στο σύνολό του) σε μη συνδρομητές.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που βρίσκεται εδώ: https://www.haaretz.co.il/labels/greece/MAGAZINE-1.9900166

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ