Ο Ιούλιος στο χωριό μας άρχισε με το πανηγύρι των Αγ. Αναργύρων.Την παραμονή μετά τον εσπερινό έγινε τραπέζι στο μέγαρο της εκκλησίας.Την ημέρα της γιορτής τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και πλήθος κόσμου.Επίσης τον Ιούλιο γιόρτασαν τα εξωκλήσσια Αγία Μαρίνα Λάστου, Προφήτης Ηλίας Πίνη, Αγία Παρασκευή στον Κάμπο και Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στο Πίνη.

Η Βωλάδα εφέτος είχε επιτυχία στο ποδόσφαιρο και έφτασε στον τελικό με τά Πηγάδια.

Είχαν προηγηθεί αγώνες με την Αρκάσα-Βωλάδα 1-2,Βωλάδα-Μεσοχώρι 0-0 και Πηγάδια-Βωλάδα 0-3.Τελικά χάσαμε από τα Πηγάδια-Βωλάδα 2-1 στον τελικό.

Κοινωνικά

Στο μέγαρο της Βωλάδος έγιναν τα εφτά της κόρης του Γιώργου και Καλλιόπης Περδικολόγου, με το όνομα Άννα.

Βαφτίσεις

Ο Μανώλης και Σταματίνα Λάμπρου, βάφτισαν το κοριτσάκι τους Μαρία.Ο Γιάννης και Σοφία Παπουτσάκη βάφτισαν το κοριτσάκι τους Άννα.Ο Σέμης κα Φωτεινή Λαμπρινού βάφτισαν το αγόρι τους Γεώργιο.Ο Βασίλης και Ειρήνη Νουάρου βάφτισαν το κοριτσάκι τους Ευαγγελία.

Αρραβώνες

Ο Ιάκωβος Σκαμάγκας αρραβωνιάστηκε με την Σοφία Σουένσον.Ο Γιάγκος Μικροπανδρεμένος αρραβωνιάστηκε με την Σοφία Α. Διάκου.Η Μαρία Γρηγοριάδου αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γάμοι

Ο Χρήστος Μ. Χριστοδουλάκης παντρεύτηκε την Φωτεινή Περδικολόγου στην Αθήνα.

Ευχόμεθα στα νεοφώτιστα να γίνουν καλοί Χριστιανοί, στους αρραβωνιασμένους καλά στέφανα και στους νεόνυμφους στερεωμένοι και πάντα ευτυχισμένοι.

Διάκριση

Ο χωριανός μας Μιχαήλ Ηλία Κρητικός Ιατρός, διακρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πανεπιστήμιο Harvard της Αμερικής.Συγχαρητήρια απ΄όλη την Βωλάδα.

Γιορτάστησε η Πλαγιά

Και φέτος γιορτάστηκε η Πλαγιά μας με τριήμερο πανηγύρι. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία με αρκετό κόσμο, δωρεές και περιποιήσεις.Η χάρις της Παναγίας μας να βοηθά όλους και τους ξενιτεμένους μας να γυρίσουν με το καλό.

Μαρίκας Πελεγρίνης

Ειρήνη Η. Λυτού
6973 789455