Αφουγκραζόμενοι την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στην Κάρπαθο, ειδικότερα οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι τουριστικές επιχειρήσεις, λόγω covid 19, το τουριστικό πρακτορείο μας Karpathos Travel, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην προώθηση της Καρπάθου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έως τώρα:

  1. Έχουμε υιοθετήσει τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, εκμεταλλευόμαστε τα πιο διαδεδομένα Social Media (Facebook & Instagram) και μεταφέρουμε τις ομορφιές της Καρπάθου σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
  2. Επικοινωνούμε με Bloggers & Influencers συντονίζοντας φιλοξενίες δημοσιογράφων ώστε να ακουστεί το νησί μας σε παγκοσμίως. (Μερικές από αυτές τις επαφές είναι: Archaeology Travel, Marketing Greece – Discover Greece, Αμερικανοί δημοσιογράφοι με επιρροές σε παγκόσμια τηλεοπτικά κανάλια και περιοδικά όπως το Forbess και το CNN Greece στα οποία έχουν γραφτεί άρθρα που κοινοποιούνται ακόμα και σήμερα).
  3. Σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις και εθελοντές ιδιώτες, είχαμε την διαχείριση και συντονισμό του ντοκιμαντέρ: στο Ιταλικό κανάλι Rai3 με χρηματοδότηση του Δήμου Καρπάθου και με συντονισμό Karpathos Travel.
  4. Παραγωγές ντοκιμαντέρ για το “Nautical channel” και το My Greek Odyssey ” οι οποίες ήταν ήταν εξ ολοκλήρου δαπάνη από το γραφείο μας.
  5. Επενδύσαμε σε μία πλήρη, λειτουργική και πολυγλωσσική ιστοσελίδα που ξεφεύγει από τα στενά όρια της προβολής μας σαν επιχείρηση, και δίνουμε επιπλέον πληροφορίες για το νησί μας σε κάθε ενδιαφερόμενο.
  6. Συμμετέχουμε σε κλαδικές ομάδες συζητήσεων για τον τουρισμό.
  7. Είχαμε την τιμή να είμαστε καλεσμένοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open News και να εκφράσουμε την άποψη μας για τον τουρισμό.
  8. Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδίων και τουρισμού την ΤUI και πλήθος συνεργαζόμενων πρακτορείων διοργανώνουμε συχνά βίντεο κλιπ μικρού μήκους, τα οποία προβάλλονται ακόμη για την προβολή του προορισμού της Καρπάθου με σκοπό την ενίσχυση των κρατήσεων.
  9. Συνεργάτες μας στον τομέα της κρουαζιέρας στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Μαιαμι και στο Λονδίνο, συνεχώς αναφέρουν το όνομα της Καρπάθου, ως ενδιάμεσο σταθμό στο ΝΑ Αιγαίο, ενώ παράλληλα η εταιρεία μας μετά απο προσπάθειες ετών κατάφερε να υποδεχτεί την πρώτη οργανωμένη κρουαζιέρα στην Κάρπαθο με το πλοιο Harmony V της Variety Cruises.

 

 

 

 

Η σεζόν του 2020 είναι μία πρόκληση για εμάς και για όλο το νησί.

Η σεζόν του 2020 είναι η στιγμή που ο κάθε ένας από εμάς θα δώσει κάτι περισσότερο για το νησί μας, με τον τρόπο που μπορεί.

Έτσι λοιπόν σαν Karpathos Travel προχωράμε σε επιπλέον ενέργειες για να προβάλουμε το όμορφο νησί μας.

 

 

 

Την Κάρπαθο ΠΑΝΤΟΥ!

  1. Με βάση τα στατιστικά και τις μετρήσεις από τα ψηφιακά κανάλια μας, τα Videos με την μεγαλύτερη θέαση είναι τα εξής:
    https://bit.ly/2Y7WRCu (Παραλία Αλιμούντα σε αργή κίνηση)
    https://bit.ly/2z9EcNZ (Παρασκευή παραδοσιακής Μακαρούνας)
    Τα οποία προτείνεται να τα κοινοποιείτε όλοι στα Social media σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί, είμαστε διαθέσιμοι να σας στείλουμε τα Video.
  2. Διαλέξαμε τα πιο δημοφιλέστερα Hashtags μας και τα μοιραζόμαστε μαζί σας, ώστε να κάνετε χρήση στις δημοσιεύσεις σας που αφορούν το νησί μας.
    #Karpathos #VisitKarpathos #DiscoverKarpathos #KarpathosMyLove #CovidFreeIsland #CovidFreeIslands #BestGreekIsland #Summer2020 #KarpathosAddcited #karpathosLovers #SurpriseParadise #SafeIslands #KarpathosTravel #Traditon #Culture #TravelinGreece #LovelyIslands
  3. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το λογότυπο που φτιάχτηκε και παρουσιάστηκε από την εταιρεία Marketing Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου τον προηγούμενο χρόνο. Σας το δημοσιεύουμε πρώτο ανάμεσα στις φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το post.
  4. Επιπλέον, σας κοινοποιούμε φωτογραφίες** τις οποίες θα βρείτε στο post για να ανεβάσετε στα προφίλ ή τις εταιρικές σελίδες σας στα Social Media οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που μπορεί να απολαύσει ένας επισκέπτης στην Κάρπαθο.
    Μην ξεχνάτε να τις κοινοποιείτε πάντα με τα Hashtags που σας υποδεικνύουμε παραπάνω
  5. Δεν σταματάμε τις επαφές με τους επαγγελματίες για την προώθηση του τουρισμού. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Marketing Greece για ακόμα περισσότερες ενέργειες για την προβολή του νησιού μας, ενώ ακούραστη σύμβουλος μας για το Digital Marketing, παραμένει για 3η χρονιά η Μαρία Ι. Χαλκιά, με την Digital Routes.
  6. Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και όποιον ακόμα θέλει, να συνδράμει στην προσπάθεια μας, να ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες αλλά και να μας ενισχύσει με περισσότερο φωτογραφικό υλικό ή videos καθώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουμε μία πιο επιθετική προώθηση του τόπου μας σε ξένες και εγχώριες αγορές.

 

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι τώρα είναι η στιγμή που όλοι μαζί θα αναδείξουμε τον “εκπληκτικό παράδεισο” μας. Τώρα είναι η εποχή που θα δείξουμε για μία ακόμα φορά την φιλοξενία και το φιλότιμο μας στους “ξένους”, αλλά και στους Έλληνες τουρίστες που θα έρθουν στον νησί μας, ενάντια στον Covid 19.

Γιατί θα έρθουν!

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

ΜΙΧΑΛΗΣ Ι. ΡΕΪΣΗΣ
COO Karpathos Travel

*Όλες οι φώτο είναι αποτέλεσμα πολυήμερης εργασίας μας και περισυλλογής από δημοσιογράφους, φωτογράφους, φίλους της Καρπάθου, (καρπαθάκια) από κάθε γωνιά της γης και φιλότιμους επιχειρηματίες που μας τις διαθέτουν με όλη την Αγάπη και καλή διάθεση για την προώθηση του αγαπημένου μας νησιού. Διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη καμπάνια. Για κάθε άλλη χρήση θα πρέπει να ερωτηθούμε γιατί οι φωτογραφίες όλες έχουν πνευματικά δικαιώματα.