Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου , κ. Χ. Κόκκινος στο πλαίσιο των επαφών του συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης , κ. Νίκο Αναγνωστάκη.

periferia_genikos_grammateas

Στη συνάντηση ο κ. Κόκκινος έθεσε το μεγάλο πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης και το προσφυγικό που αντιμετωπίζουν έντονα τα νησιά μας , την ανάγκη για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής μας και τη διευθέτηση κτιριακών ζητημάτων που στεγάζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες (π.χ. Κάσο )

Ο κ. Αναγνωστάκης δεσμεύτηκε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ενίσχυσης των αστυνομικών της Δωδεκανήσου και να βρεθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των υπηρεσιών . Επίσης ο κ. Αναγνωστάκης βλέπει θετικά τη πρόταση του Χ. Κόκκινου για δημιουργία ομάδων διαρκούς διαβούλευσης μεταξύ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των Αυτοδιοικητικών Οργανώσεων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.

Σε θετικό κλίμα επίσης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ ,κ. Δημήτριο Τσακνάκη που είχε αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής μας .

(Πηγή: Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)