Συγχαίρω από καρδιάς ,όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας για την προσπάθειά τους και τη θέλησή τους να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Συγχαίρω όλα τα παιδιά για τη δύναμη που επέδειξαν, τη μεθοδικότητα και την προσήλωση στον στόχο τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σε όσους πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους εύχομαι να έχουν μια εποικοδομητική και δημιουργική φοιτητική διαδρομή και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά που τους οδήγησε ως εδώ. Η επιτυχία αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συστηματική δουλειά της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας και των παιδιών μας, δικαιώνοντας τους κόπους, τις αγωνίες και τις θυσίες των οικογενειών τους.

Επίσης, σε όσους δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους και να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή είναι γεμάτη εναλλακτικές επιλογές και ευκαιρίες.

Εύχομαι, να αξιοποιήσουν όλοι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε δυνατότητα, γιατί η πατρίδα έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα δώσουν νέα ώθηση στην κοινωνία, θα ενισχύσουν τον πολιτισμό μας και θα αναγεννήσουν το Ελληνικό πνεύμα και την ελπίδα.

Καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία».

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

(Πηγή: Δελτίο Τύπου Δήμου Καρπάθου)

lambros