Σε συνέχεια των δράσεων του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 στην Αράχωβα-Λειβαδιά-Παναγία Τιθορέα. Στην εκδρομή συμμετείχαν 55 άτομα. Καθίσαμε περίπου 2 ώρες στην Αράχωβα για καφέ και ψώνια, συνεχίσαμε στο μοναστήρι της Παναγίας Τιθορέας στην Άνω Τιθορέα όπου προσκυνήσαμε και οι μοναχοί μας προσέφεραν καφέ. Τέλος πήγαμε για φαγητό στην Κάτω Τιθορέα όπου πραγματοποιήθηκε και ένα μικρό γλέντι και χορός καθώς στην παρέα μας είχαμε και παραδοσιακά όργανα του νησιού μας. Μερικές φωτογραφίες εδώ

Ακόμη μία εκδρομή -την τελευταία για φέτος- πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 16 Μαίου 2015 στα Τρίκαλα Κορινθίας. Επισκεφθήκαμε επίσης και τον Ι.Ν Αγίου Βλάση και πραγματοποιήσαμε αρτοκλασία με παραδοσιακούς άρτους που έφτιαξε η Χατζηνούλα Χατζαντώνη. Φάγαμε σε μία ωραία ταβέρνα με το όνομα “Πινακωτή” και τέλος κάναμε μία στάση για καφέ στα Ίσθμια. Μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στην όμορφη και αγαπημένη μας Κάρπαθο. Περισσότερες δράσεις από τον επόμενο Οκτώβρη.