Φίλες και φίλοι,

Η υποψηφιότητά μου με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα είναι η φυσιολογική κατάληξη πολύχρονης παρουσίας, συμμετοχής και δραστηριότητας στους αγώνες της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης.

Ειδικά στην σημερινή συγκυρία αποτελεί χρέος τιμής η υπεράσπιση της αλληλουχίας αρχών, αξιών,πολιτικού ήθους και συνέπειας που κινδυνεύουν πλέον να καταντήσουν “είδη εν ανεπαρκεία!”

Είναι καιρός να επανέλθουν τα αυτονόητα, είναι καιρός να αποκατασταθεί η δημοκρατική ιστορία και παράδοση των ακριτικών μας νησιών.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας στην Δημοκρατική παράταξη για να ισχυροποιηθούν οι θεσμοί και να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Η ισχυρή προοδευτική παράταξη ενώνει και δεν διχάζει, πρεσβεύει την Εθνική συνεννόηση απέναντι στο “εμείς” ή οι “άλλοι”, απέχει από αφορισμούς, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και φανατισμούς. Αποδείξαμε εμπράκτως ότι προτάσσουμε το συλλογικό συμφέρον και πληρώσαμε το τίμημα της πατριωτικής επιλογής μας, όταν κυριαρχούσαν ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, οι υστερικές κραυγές και οι προπηλακισμοί, η απαξίωση των πάντων!

Οι εξελίξεις δικαίωσαν την δημοκρατική νοοτροπία τη στάση και την συμπεριφορά μας.

Στις 7/7 η ψήφος σας είναι ψήφος υπεύθυνη και αποφασιστική, ας είναι ψήφος λογικής και ορθοφροσύνης.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι σήμερα στάθηκα, με όποια αιρετή ιδιότητα, άξιος της εμπιστοσύνης σας.
Ζητώ και προσωπικά την στήριξη και την προτίμηση σας με την πεποίθηση ότι θα σταθώ, όπως πάντα, στο ύψος των περιστάσεων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Μιχαήλ Φ Χανιώτης,
υποψ.Βουλευτής Δωδ/σου, πρώην Δήμαρχος Καρπάθου,
και πρώην ‘Επαρχος Καλύμνου και Καρπάθου . 6989597777