Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί της Καρπάθου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., πού τώρα κατοικούν στη Κάρπαθο και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Pigadia, Karpathos isola,Grecia.Fotografia by Alessandro Di Martino.

Θα σας ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί που αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration). Eπίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Social Security Number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία της Αθήνας είναι υποχρεωτική.

Την Παρασκευή 24 Μαϊου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου στα Πηγάδια Καρπάθου.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη. Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε την υπεύθυνη για θέματα Ελληνο-Αμερικανών του νησιού της Καρπάθου κ. Φωτεινή Χαλκιά-Καζαμία στα τηλέφωνο 22453-60115 (Γραφείο Δημάρχου) ή 6945440830 ή στό τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης πρεσβείας στο email: https://gr.usembassy.gov/…/social…/fbu-inquiry-form/

Με εκτίμηση,

Nikolaos Anastasiadis

Field/Claims Representative