Υπάρχει μια Κάρπαθος δυστυχώς άγνωστη στους περισσότερους από εμάς η οποία όμως καταφέρνει να σταθεί αγέρωχη και περήφανη στο παγκόσμιο επιστημονικό στερέωμα.

Ο λόγος για την κυρία Άννα Κατωγυρίτη διακεκριμένη κτηνίατρος σε παγκόσμιο επίπεδο φυσικά με ανάλογη επιστημονική επάρκεια και δράση τόσο επί του πεδίου όσο και επί των εργαστηρίων.

Αναγνωρισμένη και βραβευμένη από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στο είδος κάνει την Κάρπαθο γνωστή και περήφανη από την Αμερική μέχρι την Αφρική και την Ασία. Αυτά δεν τα λέω εγώ τα λένε οι βραβεύσεις, τα πτυχία τα μεταπτυχιακά το πολύ μεγάλο βιογραφικό.

Το λέει η αναγνωρισημότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας και την Παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Αν λοιπόν ο Δήμος Καρπάθου θέλει να λύσει το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων είναι υποχρεωμένος να συμβουλεύεται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ όπως η εν λόγω κυρία. Είναι διαθέσιμη αφιλοκερδώς να βοηθήσει αλλά πάνω απ όλα να καταθέσει την επιστημονική της επάρκεια. Ήδη από την τσέπη της έχει καταθέσει πάνω από 30.000 δολλάρια.

Αξίζει ένα ευχαριστώ……….!!!!!!!!!!!

Δεν είναι φιλόζωος κατά συνθήκη και περίσταση ή από το σαλόνι του σπιτιού της, ή από τις σαβάνες της Αφρικής μέχρι τις ζούγκλες τις Ασίας έχει πεδίο δράσης ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ !!!!!!!

ΥΓ1. Οι υπόλοιποι να γυρνάτε ανεξέλεγκτοι τα σοκάκια του νησιού να σας ακολουθούν δεκάδες αδέσποτα και να γεμίζετε τους δρόμους ασύδοτα τροφές. Να φροντίζετε για τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των ζώων και την δημιουργία συνθηκών υπονόμευσης της δημόσιας υγείας (υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες).
Αν χρειαστεί θα ελεγχθούν τα ΠΑΝΤΑ από διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέχρι στοχοποίηση πολιτών και υπονόμευσης της τουριστικής δραστηριότητας στο νησί με τις πρακτικές σας.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και θα μιλήσει η δικαιοσύνη.

ΥΓ2. Αυτό που πρότεινε ο Μαντικός είναι πολιτισμός και υγεία. Πρόγραμμα, έλεγχος, σεβασμός στο περιβάλλον και τους πολίτες του νησιού.

ΝΑΙ !!!!!!! Ταΐστρες και ποτίστρες σε συγκεκριμένους χώρους έλεγχος των τροφών και του πληθυσμού των ζώων κατεπέκταση. Μπορείτε να του προσάψετε διάφορα αλλά διαπλεκόμενος ψεύτης κλέφτης κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως κάποιοι άλλοι.

ΥΓ 3. Προσωπικά ξέρουν όλοι ότι με τον Δήμο δεν έχω κανένα οικονομικό αλισβερίσι την καρδιά μου καταθέτω για το νησί και τις γνώσεις μου. Τρεις γάτες έχω στον κήπο μας πεντακάθαρες και σπιτομένες.

Καλή μεγαλοβδομάδα…….!!!!!!!!!!!

Καλή Ανάσταση!!!!